Yanar da Ak Parti'den aday adayı

Ak Parti'den 1 Kasım seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olan Kapaklı'lı iş adamı Ceylan Yanar, gazetemizi ziyaret etti. Yanar, Ak Parti'nin başarısı için her zaman destekçi olduğunu bel

Çerkezköy 6.09.2015 16:02:00 0
Yanar da  Ak Parti

AİLE DESTEĞİ İLE YOLA ÇIKTI

Gazetemizi ziyaret eden işadamı Ceylan Yanar, ailesinin desteğini alarak yola çıktığını belirtti. 8 yıldır Kapaklı’da ikamet ettiğini belirten Yanar, “İşimde Kapaklı’da. Uzun bir süredir AK Parti saflarında yer almaktayım. Bu güne kadar partimin başarılı olması için elimden gelen tüm çalışmaları yaptım.Bundan sonrada aynı şekilde çalışacağım.”dedi.

SİYASET ZOR BİR MESLEK

Siyaset zor bir meslek olduğunu ifade eden Yanar şöyle devam etti: “İnsanları çok seviyorum İnsanlarımızın mutlu olması için Tekirdağ Milletvekilliği Aday Adayı olmadan önce ailemin de olurunu yani desteğini aldım. Amacım Tekirdağımızın kalkınmasına katkı sağlamak. Daha fazla hizmet gelmesine yardımcı olmaktır. Ben bölgemiz insanının ve ülke insanımızın her alanda rahat etmesi için çalışmayı göze alarak yola çıktım. İnşallah aday olurda seçilirsem yararlı hizmetler yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”dedi.

ADAY OLMASAMDA PARTİMİN YANINDAYIM

Aday adayı olmasıyla ilgili açıklamalarını sürdüren Yanar sözlerini şöyle tamamladı: “Aday olamasam da yine aday olan arkadaşlarımın ve partimin yanında olacağım ve çalışmalara katılacağım. 1 Kasım seçimlerinde bu kez partimin birinci parti çıkacağına inanıyorum.1 Kasım sonrası Türkiye yeniden AK Parti ile istikrarı yakalayacaktır. Partimizden Milletvekili Aday Adayı olan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun diyorum. Ve her birine başarılar diliyorum.”

Haber/Burak ALMACI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10