Karadeniz yeniden aday adayı oldu

7 Haziran'da Genel Seçimlerde aday adayı olan ve 1 Kasım'da gerçekleştirilecek seçimlerde yeniden AK Parti'den aday adayı olan Ömer Karadeniz basın mensupları ile bir araya geldi.

Kapaklı 6.09.2015 16:06:00 0
Karadeniz yeniden aday adayı oldu

“YOLLARI AÇIK OLSUN”

Cumartesi günü saat 10.00’da Şehzade Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayhan Erdal, AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ömer Karadeniz ile basın mensupları katıldı. Programda ilk olarak konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Bezgin “ Kapaklımız siyasette farklılığını göstererek Tekirdağ’da dört adayımız aday adaylığı için il merkezimize başvuruda bulundu. Başvuruda bulunan arkadaşlarımızın hepsine partilerine gösterdikleri samimiyetten ötürü teşekkür ediyorum. Hepsinin yolları açık olsun” dedi.

“KAPAKLI’DAN BİR ADAY SIRALAMADA YER ALACAKTIR”

İlçe Başkanı Bezgin şöyle devam etti: “Bu bir samimiyettir. Ak Partiliyim diyebilmektir. Kapaklı’da 7 Haziran genel seçimlerinde Türkiye ortalamasını yakaladık ve Tekirdağ’da en çok oy alan ilçe olduk. Bunun akabinde de bu sıralamada Kapaklı’dan bir adayın olacağına inanıyorum. Biz geçen sene bu partinin lokomotifi olduğunu söyledik. Bu lokomotifin arkasında vagonlarda yer almak istemediğimizi bizzat içinde yer almak istediğimizi söyledik. Bu sesimizi duyarak ikinci sırayı verdiler. Kapaklı ve Çerkezköy’ü ayrı tutamazsınız. Kapaklı’dan bu seçimde listeye bir arkadaşımızın gireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

“PARTİMİN HİZMETİNDEYİM”

12 yıldır siyasette yer aldığını kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekili aday adayı Ömer Karadeniz “Türkiye yeniden seçime gidiyor. Ben erken seçim olarak nitelendirmiyorum ve seçimlerin yenilenmesi olarak bakıyorum. Bizde geçen dönem olduğu gibi bu dönemde aday adaylığımız için başvuruda bulunduk. Bu adaylığı partim için, partimin tek başına iktidar olabilmesi ve Türkiye’nin yeniden ekonomik siyasi iktidarı yakalaması için yaptım. Her zaman partimin hizmetindeyim” dedi.

“EN BÜYÜK YATIRIMLAR AK PARTİ DÖNEMİNDE GERÇEKLEŞTİ”

Karadeniz şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyet tarihine baktığımızda dönem dönem çok güzel yükselme trendleri yakalamıştır. İlk trendi 1950-1960 yılları arasında Adnan Menderes’in Demokrat Parti ile iktidar olması ile yakalamıştır. Büyüyüp geliştikten sonra akabinde darbe ve ihtilal ile rahmetli Menderes’in idamı ile bu süreç neticeleniyor. O arada zayıf hükümetler koalisyonlar rahmet Turgut Özal’ın ANAP ile tek başına iktidar ile olması ile son bulmuştur. O dönemde ülke on yıllık dönemde içerde ve dışarıda herkesin takdirini kazanmış, büyümüş ve gelişmiştir. Özal’ın ardından ülkemiz aşağıya doğru küçülmeye gitmiştir. 2002 yılında AK Parti iktidara geldiğinde ise uçurumun kenarında yıkık bir ülkeyi devraldı. Partimiz 13 yıllık dönem içinde büyük hizmetlere imza atmıştır. En büyük yatırımlar Ak parti döneminde gerçekleşmiştir.”

“MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM”

7 Haziran’da ki seçimlerde kimsenin bu sonucu beklemediğini kaydeden Karadeniz “Üç aydır seçimden sonra hükümet kurulamadı. Türkiye maalesef koalisyonlara alışık değildir. Bu yüzden bugün fert olarak Ömer Karadeniz’e büyük bir görev düşüyor. Tekrar partimizi tek başına iktidar yapmak için yola çıkıyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz. Bu konuda da milletimize güveniyoruz. Bizim bu seçimde ki sloganımız ‘Tek başına ak parti iktidarıdır’. Ben bir partili olarak irade beyanında bulundum. Partim beni değerlendirir değerlendirmez ama ben her zaman partimin yanındayım. Yerel seçimlerden sonra iki seçim geçirdik. Cumhurbaşkanlığı ve 7 Haziran genel seçimlerinde hep sahada partimin yanındaydım. Bu saatten sonra da aynı şekilde mücadeleme devam edeceğim.” dedi.

“MÜRACAATIMI SON GÜN YAPTIM”

Müracaatını son gün yaptığını kaydeden Karadeniz, “1 Kasım’da gerçekleştirilecek milletvekilleri seçimleri için aday adaylık başvurumu ise son gün saat beşte yaptım. Başvurular bitti. Neticede listeler 18 Eylül’de yüksek seçim kuruluna verilecek” diye sözlerini tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10