Kapaklı'da gençler şehitler için yürüdü!

Dün Kapaklı'da gençler terörü protesto etmek için sokağa döküldü. Vatan Caddesi'nde düzenlenen 'Şehitlere Saygı Yürüyüşü'nde gençler, dev Türk Bayrakları ile yür?

Kapaklı 6.09.2015 16:29:00 0
Kapaklı

ŞEHİTLERE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ DÜZENLENDİ

Kapaklı’da ‘Şehitlere Saygı Yürüyüşü’ düzenlendi. Dün sabah 11.30’da Vatan Caddesi’nde düzenlenen yürüyüşe yüzlerce Kapaklılı katıldı. Gençlerin yoğunluğunu oluşturduğu Kapaklı halkı dev Türk Bayrakları ile yürüyerek, terör olaylarını protesto etti. Yol boyunca ‘Terörü lanetliyoruz’ pankartları açan gençler Vatan Caddesi ve Pınar Bulvarı’ndan yürüyerek Kapaklı Belediyesi önünde bulunan Atatürk Anıtı’na geldi.

ATATÜRK ANITI’NDA İSTİKLAL MARŞI’NI OKUDU

Polislerin güvenlik önlemi aldığı yürüyüşte Atatürk Anıtı önünde saygı duruşunda bulunan vatandaşlar İstiklal Marşı’mızı hep bir ağızdan okudu.  Atatürk Anıtı’nda okunan İstiklal Marşı’nın ardından kalabalık yeniden geldiği yoldan Vatan Caddesi’ne yürüdü. Yürüyüş sırasında ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’, ‘Polisimiz bizim her şeyimizdir.’ şeklinde sloganlar da atıldı. Yürüyüşe katılan Kapaklılılar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. Yürüyüş sırasında polis ekiplerinin başında İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın da bulundu.

Çerkezköy Haber/Burak ALMACI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10