Kapaklı'da uyuşturucu ele geçirildi

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ilçede uyuşturucu madde kullananlara ve satıcılarına yönelik olarak sıkı bir çalışma sürdürüyor. Yapılan çalışmalard

Kapaklı 6.09.2015 16:33:00 0
Kapaklı

ÜST VE ARAÇ ARAMASINDA UYUŞTURUCU YAKALANDI

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri zehir tacirlerine göz açtırmıyor. İlçede uyuşturucu madde satışı yapanlara yönelik sıkı bir takip sürdüren Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Büro ekipleri önceki gün yeni bir uyuşturucu operasyonu yaptı. Polis, Cumhuriyet Mahallesi Pınar Bulvarı üzerinde durumundan şüphelendiği C.B.  ve A. U.isimli şahısları kullandıkları araç içerisinde durdurdu. Durdurulan şahısların üst aramalarında ve kullandıkları araçta satışa hazır durumda 3 parça halinde ve ayrıca poşet içerisinde 17 gram olmak üzere toplamda 18.50 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri göz altına aldıkları şahısları karakol işlemlerinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığına sevk etti. Operasyonun ardından polisten yapılan açıklamada, “Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadelesini kararlılıkla devam etmektedir.”denildi.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10