Kurban pazarı için besiciler arasında kura çekilecek

Kurban Bayramı yaklaşırken Çerkezköy Belediyesi'de harekete geçti. Çerkezköy'de kurban satışı yapacak olan besicilerden Belediye Zabıta Müdürlüğü dilekçe almaya başladı.

Çerkezköy 7.09.2015 14:48:00 0
Kurban pazarı için besiciler arasında kura çekilecek

DİLEKÇELER ALINMAYA BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, ilçede kurulacak kurban pazarında hayvanlarını satacak olan besicilerden dilekçe almaya başladıklarını bildirdi. Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez, “Her yıl kurban bayramı öncesinde olduğu gibi bu yılda ilçemizde kurbanlık satışı yapacak olanlardan  yer talepleri için dilekçe almaya başladık. Yer talebinde bulunan besicilerden, satacakları kurbanlıkların pasaport belgelerini ve veteriner kontrol belgeleri ile kurbanlıkların Trakya bölgesinden olması koşullarının bulunmasını istiyoruz.”diye konuştu.

KURBAN PAZARI AYNI YERE KURULACAK

Zabıta Müdürü Kenan Erez, kurban satış yerinin bu yılda değişmediğini hatırlattı. Müdür Erez , “Kurban satış yeri olarak yine her yılki yerinde  Bağlık Mahallesi Narin Caddesi yanındaki alanda kurulacak. Kurban satışı yapacak olan satıcı sayısına göre bu alanda düzenleme yapacağız. Satıcıların ve kurbanlıkların su ihtiyacını karşılamak için çeşme ve sulama yerleri oluşturacağız.”açıklamasını yaptı.

YER TESPİTİ İÇİN CUMA GÜNÜ KURA ÇEKİLECEK

Kurban pazarında yer alacak besiciler arasında kura çekilişi ile yer tespiti yapacaklarını dile getiren Müdür Erez, “İlçemizde büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık satışı yapacak olan üretici ya da satıcılar arasında kurbanlık satış yeri için cuma günü belediyemizde saat 11.30’da yer tespiti için kura çekilişi yapacağız.  Ve yapılan çekiliş ile her satıcının nerede çadır kurarak satış yapacakları kesinlik kazanacak.”dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10