Üzüm yarışması sona erdi

Trakya Bağ Bozumu ve Ekoloji Festivali kapsamında düzenlenen Geleneksel Üzüm Yarışması'nın finali sahil festival alanında gerçekleştirildi. Üzüm yarışmasının birincisi İsa Tekin adlı ü

Tekirdağ 7.09.2015 14:49:00 0
Üzüm yarışması sona erdi

BİR HAFTA BOYUNCA ÜÇ ANA KRİTERE GÖRE DEĞERLENDİRME YAPILDI

Bir hafta boyunca yarışmaya başvuru yapan üzüm üreticilerinin bağlarını gezen Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimi, Süleymanpaşa İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Odası temsilcilerinin oluşturduğu jüri üyeleri, 3 ana kriterde yaptığı incelemeler sonunda üreticilerin değerlendirme puanlarını ödül töreninde teslim etti.

DERECEYE GİRENLERİ EŞKİNAT AÇIKLADI

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitü Müdürü Mehmet Sağlam, Gıda Tarım ve Hayvancılık Tekirdağ İl Müdür Vekili Oktay Öcal, Gıda Tarım ve Hayvancılık Süleymanpaşa İlçe Müdürü Ufuk İşcan, üzüm üreticileri ve vatandaşların katıldığı ödül töreninde dereceye girenleri Başkan Eşkinat açıkladı.

Üçüncü Ercüment Eras’ın olduğu Geleneksel Üzüm Yarışması’nda, ikinciliği Reşat Koşar, birinciliği ile İsa Tekin kazanırken üreticilere ödüllerini Başkan Eşkinat ve protokol üyeleri verdi.

Ödül törenin ardından dereceye giren üzümler vatandaşlara ikram edilirken yarışma toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10