Öztürk: Millet olarak acımız çok büyük!

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, Dağlıca'da meydana gelen terör saldırısının sorumlusu olarak, iktidarı gösterdi. Öztürk, "Millet olarak acımız ç

Çerkezköy 8.09.2015 14:39:00 0
Öztürk: Millet olarak acımız çok büyük!

HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Parti binasında bir basın açıklaması yapan CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk, terör olaylarını değerlendirdi. Öztürk’ün basın açıklamasına, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis üyeleri ve partililer de katıldı. CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk açıklamasında sert konuştu. Öztürk, “Bu günkü basın açıklamamızın konusu başka idi. Ancak bu gün millet olarak acımız çok büyük. Bu nedenle bu gün Dağlıca’da meydana gelen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.”dedi.

ASKERE EVLAT GÖNDERMEYENLER BİLMEZ

Terör olaylarının 7 Haziran’dan sonra hortladığına dikkat çeken Öztürk, “Bu tür olayların artık son bulmasını istiyoruz. Askere evlat göndermek ne demek olduğunu bilmeyen üstteki yöneticilerin anlayamayacağı acıları millet olarak yaşıyoruz.7 Haziran’dan beri ülkede bir an önce önlem alınması gerektiğini  söyledik  ve bu işlerin açılımlarla akil insanların çalışmalarıyla olacak işler değil.Askere operasyon yapma yetkisini elinden alan  valiliğe veren zihniyet terörle baş edemez.Acılım adı altında terör örgütü lideri ile görüştüm,görüşmedim diyerek bizi oyalayanlara siyasetiniz batsın diyorum.Siyaset insanların huzuru ve refahı için yapılır.Ama burada siyaseti sadece birilerinin hırsları için yapıyorlar.Bunlara karşı artık tek vücut olarak dur demeliyiz.”diye konuştu.

VERDİKLERİ TAVİZLERİ REDDEDİYORLAR

Öztürk açıklamasını şöyle devam ettirdi: “Bizler artık ülkede huzurun sağlanmasını istiyoruz.12 senedir verilen tavizlerin hepsini reddediyorlar. Bıktık artık bizi aldılar laflarına yeter artık. Aldanmayın sisin işiniz bu ülkede terör örgütleriyle görüşmek değil, terörü kökten kazımaktır. Sıfır terör için bizler elimizden gelen ne varsa yapalım ama artık aldatıldık lafını duymadan, kanunlar çerçevesinde birilerinin hırsı için değil bu ülkenin bekası için ne gerekiyorsa yapalım. Artık Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanlarıyla kol kola olmayı bırakın. Gerçekten askerimize polisimize sahip çıkalım.Onların elini güçlendirelim.Şehirlerimize Allah’tan  rahmet yakınlarına ve Tük Milletine başsağlığı diliyorum.Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.”

Öztürk’ün ardından CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca’da terörle ilgili açıklamalarda bulundu. Alaca terör olaylarını kınarken, bir anne olarak evladını kaybeden anneleri çok iyi anladığını söyledi.  Alaca, “Şehitlere Allah’tan rahmet ailelerine ve  Tük Milletine başsağlığı diliyorum.”dedi.

Haber/Ragip KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10