Altyapı çalışmalarında son durum

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yol yapım ve onarım işleri kapsamında Çerkezköy genelinde çalışmalar devam ediyor. Ayrıca Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde 17

Çerkezköy 8.09.2015 14:53:00 0
Altyapı çalışmalarında son durum

YOL YAPIM VE ONARIM İŞLERİ DEVAM EDİYOR 

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen ve ilçenin genelini kapsayan yol yapım ve onarım işlerinde Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Kahraman Sokak’ta demirli beton yol çalışmaları devam ediyor. Ayrıca beton yol çalışmalarının yanı sıra sokakta bordür taşları dizilerek kaldırımlar daha güzel bir görünüme kavuşturulacak. Fatih Mahallesi Orta Sokak’ta da daha önce stabilize olan alan demirli beton yol çalışması ile kaplanarak yol kenarlarına kaldırım yapıldı. Orta kısmına refüj yapılan sokak daha sonra bordür taşları ile daha modern bir görünüme kavuşturuldu. Yol yapım ve tamir işleri kapsamında Fatih Mahallesi’nde Üzümlü Sokak, Altıntaş Sokak, Uzun Sokak ve Erkan Sokak’ta da demirli beton yol çalışmaları tamamlandı.

11 SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şehit Doğan Çabuk Sokak ve toplamda 17 sokak ile bağlantı yollarını kapsayan yağmur suyu hattı döşenmesi, demirli beton yol yapımı ve kaldırım yapım işleri ile kapsamında Kıyı Sokak, Güre Sokak, Karanfil Sokak, Menekşe Sokak, Meltem Sokak, İzbul Sokak, Metin Sokak, Yılmaz Kaya Sokak, Bakanoğlu Sokak, Özgüler Sokak ve Fırın Sokak yer altı yağmur suyu hattı döşendi. Sokakların tamamı demirli beton yol ile kaplanarak yol kenarlarına kaldırım yapıldı. Çalışmaların devam ettiği Şehit Doğan Çabuk Sokak’ta Dalyan Sokak, Kocatürk Sokak, Hasan Çavuş Sokak, Dil Sokak ve Konyalı Sokak’ta da bu işlemler gerçekleştirilecek. Ayrıca, Şehit Soğan Çabuk Sokak cadde görünümüne kavuşturularak modern bir görünüm alacak.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10