Acil servis hizmete başladı

Kanalizasyon borusunun patlamasının sonucu nedeniyle 15 gün kapatılan Çerkezköy Devlet Hastanesi Acil Servisi hizmet vermeye başladı.

Çerkezköy 8.09.2015 16:28:00 0
Acil servis hizmete başladı

Çerkezköy Devlet Hastanesi acil servisi, yakınındaki Adliye binasının hemen önündeki ana su borusunun patlamasıyla sular altında kalmıştı. Bu süre zarfında yaklaşık 15  gün Kapaklı Devlet Hastanesi’nde hizmet vermeye devam eden acil servis pazartesi günü tekrar hizmete açıldı.

KAPAKLI’DA HİZMET VERİLDİ

Basınçlı su önce yapım aşamasında olan Çerkezköy Devlet Hastanesi yeni binasının bahçesine dolmuş ve daha sonra taşan rögarlardan acil servise akmaya başlamıştı. Yaklaşık 30-35 santimetre seviyelerine çıkan suyu büyük çapta maddi hasara sebebiyet vermiş ve özellikle röntgen odası kullanılamaz hale getirmişti. Vatandaşların mağdur olmasını engellemek için sular altında kalan acil servis bakım ve onarım çalışmaları sırasında kapaklıda hizmet sürdürüyordu.

ACİL SERVİS’TE BAKIM VE ONARIM YAPILARAK HİZMETE AÇILDI

Yaklaşık 15 günlük Kapaklı devlet hastanesi binasında verilen acil hizmetlerinin ardından pazartesi yeniden faaliyete başlayan Acil Servis’te zarar gören bölümlerin temizlikleri yapıldı, boya ve badana gerektiren yerleri yenilendi. Ayrıca acil de bir dezenfeksiyon şirketiyle anlaşılarak zararlı bakterilere karşı ilaçlama yapıldı. Acil servisin Kapaklı’ya taşınmasından sonra mesafeden dolayı acile müracaatta vaka sayısı yarı yarıya inmişti. Eski yerinde hizmet vermeye başlayan acil serviste münacatlarda önceki seviyelerine ulaşmaya başladı.

Çerkezköy Haber/Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10