Öğrenci servislerinden ortak tarife

Çerkezköy'de okulların açılmasına kısa bir süre kala öğrenci servisi yapan esnaf bir araya geldi. İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi, Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi, ÇÖS öğrenci s

Çerkezköy 8.09.2015 17:58:00 0
Öğrenci servislerinden ortak tarife

4 ÖĞRENCİ SERVİSİ BİRARAYA GELDİ

Dün Çerkezköy Belediyesi önünde  kayıt standı kuran öğrenci servis kooperatifleri ortak bir açıklama yaptı. Öğrenci servisleri kooperatifleri başkanları Çerkezköy ilçe merkezinde 4 öğrenci Servisi Kooperatifi olarak toplam 110 öğrenci servisi aracıyla hizmet vereceklerini ifade etti. Basın açıklamasında İrem Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Nevzat Başar, Lider Öğrenci Servisleri Kooperatifi Başkanı Köksal Kadakoğlu, Zirve Öğrenci Servisleri Kooperatifleri Başkanı Latif Velioğlu ve ÇÖS Öğrenci Kooperatifi Başkanı Fatih Kuş ve ile birlikte öğrenci servisleri kooperatif yönetimleri de hazır bulundu. Öğrenci kooperatifleri adına basın açıklamasını İrem Öğrenci Kooperatifi Başkanı Nevzat Başar yaptı.

KALİTELİ HİZMET VERME ADINA BİRARAYA GELDİK

Kooperatif Başkanı Nevzat Başar basın açıklamasında şunlara yer verdi: “Yıllardır ilçemizde aynı amacı yönelik ayrı ayrı hizmet verdik. Ancak kendi aramızda imzaladığımız protokol ile bundan böyle birlikte hareket etme kararı aldık. Aynı zamanda bu güne kadar içimizde bulunan çürük elmaları da ayıkladık.  Artık herkes işini iyi yapacak ve iyi hizmet verecek. Kimse kimsenin ekmeğiyle oynamayacak. Burada önemli olan ücretten ziyade kaliteli hizmet vermektir. İşte biz ilçemizde öğrenci servisleri olarak kaliteli hizmet vermek ve bölgemize örnek teşkil etmek için bir araya geldik.”

UKOME TARİFESİ’NİN ALTINDA FİYATLA ÖĞRENCİ TAŞIYACAĞIZ

Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasından önce öğrenci servis ücretlerinin, bağlı bulunulan belediyeler tarafından tespit edildiğini hatırlatan Başar, “Ama şimdi artık Büyükşehir belediyesinin Ulaştırma ve Koordinasyon Kurulu yani UKOME belirliyor. Biz ilçemizin bir sanayi kenti olması dolayısıyla insanlarımızın da ekonomik durumlarını göz önüne alarak UKOME’nin bize verdiği fiyat tarifesinin altında bir fiyatla bu yıl öğrenci taşıyacağız. Bu da, bizlerin geleceği olan ve gelecekte ülke yönetiminde ve kalkınmasında söz sahibi olacak olan çocuklarımıza azda olsa katkı sağlamak için düşündüğümüz bir uygulamadır. Bu eğitim ve öğretim yılı başta olmak üzere bundan böylede ilçemizde faaliyet gösteren öğrenci servisleri kooperatifleri olarak birlikte hareket etmeyi sürdüreceğiz. Yeni eğitim ve öğretim yılının ülkemize, öğrencilerimize ve velilerimize tüm eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”diye konuştu.

OKUL SERVİSLERİ’NİN FİYAT TARİFESİ ŞÖYLE

Başar bu eğitim ve öğretim yılında uygulayacakları öğrenci taşıma ücretlerini de şöyle açıkladı: Şehiriçi,110.00 TL, Tepe İlkokulu ve Ortaokulu 120.00 TL, İstasyon Mahallesi/Çaylak Sokak 110.00 TL, Tepe içi 100.00 TL,İmam hatip Lisesi ve Ortaokulu 110.00 TL, Çorlu 280.00 TL, Veliköy İmam Hatip Lisesi,130.00 TL, Çerkezköy –Kızılpınar Mahallesi 120.00 TL.

Kooperatif Başkanı Başar, “Her okul servisçisi kendine en yakın okula gidecek öğrencileri öncelikle kayıt yapacak.”hatırlatması da yaptı.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10