Güllüoğlu baklavaları Çerkezköy'de

Meşhur Güllüoğlu baklavaları artık Çerkezköy'de. Faruk Güllüoğlu'nun Trakya'daki ikinci bayisi törenle açıldı. İşletmeciliğini Mikail Çelik ve Şenol Çelik'in yap

Çerkezköy 8.09.2015 18:07:00 0
Güllüoğlu baklavaları Çerkezköy

TERÖR AÇILIŞTA GÜNDEM OLDU

Baklavacılıkta ülkenin önde gelen markalarından biri olan  Güllüoğlu’nun Çerkezköy’deki şubesinin açılışında ilk konuşmayı AK Partili Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan yaptı. Doğan, terör örgütü pkk tarafından gerçekleştirilen hain saldırılarda şehit olan asker ve polislere Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da yaşanan terör olaylarını lanetlediğini belirterek, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm milletimizin başı sağolsun” dedi.

HER GÜN YENİ BİR İŞ YERİ AÇILIYOR

Açılışta terör olaylarına değinen Kaymakam Kubilay, daha sonra şunları dedi: “Çerkezköy’de her yıl neredeyse bir ilçe nüfusu kadar nüfus artışı yaşanıyor. İlçemiz, Türkiye’nin en önemli ticaret merkezlerinden biri konumundadır. Her gün yeni bir iş yeri açılıyor. Yeni markalar Çerkezköy’e geliyor. Çerkezköy adeta bir girişimci kenti haline geldi” 

Kaymakam Kubilay, Güllüoğlu markasının Çerkezköy’e gelmesinde katkısı olan Çelik ailesine ve Faruk Güllü’ye da teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

65 YURT İÇİN 3 YURT DIŞI ŞUBEMİZ VAR

Dün yapılana Çerkezköy Şubesi’nin açılışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, “Bugün burada 65. Şubemizin açılış töreni için toplandık. 5’i Antalya’da, 2’si Tekirdağ’da ve kalanı İstanbul bölgesinde olmak üzere ülke sınırları içinde 65 şubemiz var. Ayrıca 2’si Azerbaycan, 1’i de Estonya olmak üzere 3 de yurt dışı şubemiz var. 2016 yılı içinde İç Anadolu Bölgesi’nde de Ankara merkezli mağazalaşma çalışmalarımız olacak. Bunu yanında yurt dışında da bir şube daha açmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

TRAKYA’DAN ÇOK TALEP VAR

Markalarının franchising şeklinde şubeleştiğine söyleyen Faruk Güllü, “Bazı kriterlerimiz var. Öncelikle işletmecinin bu sektördeki yetilerine çok önem veriyoruz. Bölgenin demografik yapısı da bizim önceliklerimiz arasında yer alıyor. Uzun zamandır Çerkezköy’de bir mağaza açmak istiyorduk. Kısmet bugüneymiş. Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’nden de yoğun talep geliyor. İnşallah en kısa zamanda bu bölgelerde de şubelerimizi açacağız” dedi.

6 NESİLDİR BU İŞİ YAPIYORUZ

1870’ten beri baklava ürettiklerine dikkat çeken Güllü, “6 nesildir bu işi yapıyoruz. Merkezimiz Gaziantepte’ydi. Babam Mustafa Güllü, 1949’da İstanbul’a gelerek burada bir mağaza açtı. Aile büyüdükten sonra da stratejilerimiz de değişti. 1993’te ailemizden ayrılarak Faruk Güllüoğlu markasıyla bu işe devam ettik. Ben bu mesleğe 11 yaşında bulaşık yıkayarak başladım. Üniversiteyi kazandığımda mesleğimde usta haline geldim. En küçük oğlum Enes de büyük mağazalarımızdan birini işletiyor. Kendisi de bir baklava ustasıdır” diye konuştu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Güllüoğlu şubesinin açılışına Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubİlay, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, siyasi parti temsilcileri, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Aday Adayları Ali Ertem ve Ömer Karadeniz, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kapaklı Emniyet Müdür Yardımcısı Sertan Topkaya ve çok sayıda davetli katıldı. Davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulmasının ardından Güllüoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Güllü, protokol üyeleri ile birlikte açılış kurdelesini kesti.

 

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10