ÇOSB Turnuvası'nın ödülleri verildi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) tarafından düzenlenen spor turnuvalarının ödülleri verildi.

Çorlu 9.09.2015 16:35:00 0
ÇOSB Turnuvası

FUTBOL VE TENİS TURNUVASI DÜZENLENDİ

ÇOSB Geleneksel Futbol ve Tenis Turnuvası tamamlandı. Oldukça heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı Futbol Turnuvası’nın bu yıl 10’uncusu, Tenis Turnuvası’nın ise 9’uncusu düzenlendi. 27 Temmuz’da başlayan Futbol Turnuvası’na 16 takım katılırken, Tenis Turnuvası’na 14 kişi katılmıştı. Futbol Turnuvası’nın birincisi Bross Tekstil, olurken, ikinciliği Deva İlaç, üçüncü ise Hema Endüstri oldu.

TENİS TURNUVASI’NIN BİRİNCİSİ AYKAN EKER OLDU

Futbol Turnuvası’nın Gol Kralı Bross Tekstil takımından 53 golle Türker Elbeli oldu. Turnuva’nın En Centilmen Takımı Teleset Elektromekanik olarak belirlendi. Futbol turnuvasıyla aynı gün başlayan Tenis Turnuvası’nda da heyecan tavan yaptı. 14 kişi arasında yapılan tenis turnuvasında da eleme sistemiyle maçlar yapıldı. Yapılan maçlar  sonucunda 2 kişi finale kaldı. Final karşılaşması Ali Rıza Ceylan ve Aykan Eker arasında yapıldı. İki başarılı tenisçi arasındaki final maçı da oldukça çekişmeli geçti. Tenis Turnuvası’nın birincisi Aykan Eker oldu.

ÇOSB SOSYAL TESİSLERİNDE ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ

Turnuvanın başarılı takımları ve sporcuları için ÇOSB Sosyal Tesisleri Parıltım Restaurant’ta Kupa ve Ödül Töreni düzenlendi. Ödül törenine; ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya ve Bölge Müdürlüğü birim müdürlerinin yanı sıra takımların oyuncuları ve firma temsilcileri katıldı.

ÖZDOĞAN TURNUVAYA KATILAN TAKIMLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Spor turnuvalarının ödül töreninde konuşan ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, sözlerine son günlerde yaşanan terör olaylarına değinerek başladı. Şehitlerimizi saygıyla andıklarını, gazilerimize de acil şifalar dilediklerini belirtin Bölge Müdürü Özdoğan, şunları dedi: “Bu zor günlerde biz de töreni en sade şekilde yapalım dedik. Katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Organizasyonda emeği geçenlere, turnuvaya katılan takımlara ve firma temsilcilerimize de teşekkür ediyorum. Sizlerin katılımıyla turnuvalarımız daha da coşkulu geçiyor. Firmalarımızdan gelen talepleri de dikkate alıyoruz, önümüzdeki yıl yapılacak turnuvada bunlarla ilgili de çalışmalarımız olacak. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacımızın olduğu şu günlerde hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

ÖDÜLLER VERİLDİ

Bölge Müdürü Özdoğan’ın yaptığı konuşmanın ardından ödül törenine geçildi. Futbol Turnuvası’nda gol kralı olan Türker Elbeli, Turnuva’nın En Centilmen Takımı Teleset Elektromekanik, Turnuva’nın 1’ncisi olan futbol takımı Bros Tekstil, ikinci Deva İlaç ve üçüncü olan takımı Hema Endüstri’ye Kupa ve Ödülleri ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından verildi.

Tenis Turnuvası’nın 1’ncisi Aykan Eker ve ikinci Ali Rıza Aslan’a da Ödül ve Kupaları ÇOSB Bölge Müdür Yardımcısı Kadir Karakaya tarafından verildi.Turnuvanın Komite Üyeleri olan; Mücahit Özkan’a, Özgür Kocatürk’e, Mahmut Yavuz’a, Akif Şerifoğlu’na, Erkan Demiray ve Turnuva’nın hakemi Tugay Başol’a da hediyeleri ÇOSB Bölge Müdürlüğü İnşaat Müdürü Tunçer Hancıoğlu tarafından verildi. Ödül ve Kupa Töreninin ardından program kokteyl ile devam etti. ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ödül törenine katılanlarla tek tek yakından ilgilendi.

Haber/Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10