Batı Trakya Heyeti'nden TOBB'a ziyaret

Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren işadamları ve iş kadınlarından oluşan Batı Trakya Heyeti, TİKA'nın organizasyonunda gerçekleştirdikleri Türkiye ziyaretleri kapsamında TOBB'u ziyaret e

Tekirdağ 10.09.2015 16:02:00 0
 Batı Trakya Heyeti

Toplantıda TOBB’u, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay temsil etti?.

TOBB’U GÜNEY TEMSİL ETTİ

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, “Batı Trakya’daki Türkler ile yani soydaşlarımızla olan ilişkilerimize ve işbirliğine tarihten bu yana hep büyük bir önem atfettik.” diyerek heyet ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti vurguladı. Günay, bölgede ekonomi ve ticaretin geliştirilmesi hususunda, TOBB olarak her türlü kurumsal desteği, Dışişleri Bakanlığının koordinasyonu içerisinde vermeye hazır olduklarını belirtti.

BATI TRAKYA HAKKINDA SUNUM YAPILDI

Heyetteki katılımcılardan, Dış Ticaret Uzmanı Serkan Hatip bir sunum yaparak, Batı Trakya’daki sosyal ve ekonomik yapı hakkında bilgi verdi. Özellikle mesleki eğitim ve girişimcilik konusunda ortaklıklar kurularak, işbirliğinin geliştirilebileceği vurgulandı.

TOBB’un faaliyetleri ve üyelerine sunduğu hizmetler hakkında da bir sunum yapılarak, gelecek programlar ile diyaloğun devam ettirilmesinin umut edildiği ifade edildi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10