Çerkezköy'e Ukrayna'dan gelin geldi

Çerkezköy'ün tanınan iş adamlarından Tuncay Demir'in kardeşi Dönerce işletmecisi Kubilay Demir, Şelale Çay Bahçesi'nde düzenlenen görkemli bir düğünle, hayatını Ukraynalı D

Çerkezköy 13.09.2015 17:51:00 0
Çerkezköy

Genç çiftin Şelale Çay Bahçesi’nde düzenlenen düğün merasimi, halk oyunları ekibinin muhteşem gösterisi ile başladı. Daha sonra alkışlar eşliğinde piste çıkan genç çift, ilk danslarını yaptı. Davetlilerin alkışlarıyla kesilen düğün pastasının ardından takı töreni başladı. Damadın babası Hasan Demir ve abisi Tuncay Demir davetlilerle yakından ilgilendi. Takı merasiminin ardından davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar halay çekip oynadı. Ukraynalı gelin Dina Smirnov’un ailesi de Türk müzikleri eşliğinde oynayarak kızlarının mutluluğuna ortak oldu. 

BODRUMDA TANIŞTILAR

Ukraynalı Dina Smirnov ile geçen yıl tatil için gittiği Bodrum’da tanıştığını belirten Kubilay Demir, “Tatil sonrası görüşmeye devam ettik. Ben onu görmek için Ukrayna’ya gittim, o da beni görmek için Türkiye’ye geldi. İlişkimiz bir süre böyle ilerledi. Sonunda evlenmeye karar verdik” diye konuştu.Türkiye’yi çok sevdiğini belirten gelin Dina Smirnov da “Tatil için Türkiye’ye geldim. Kubilay’la tanıştım. Birbirimizi çok sevdik. Bir süre görüştükten sonra evlenmeye karar verdik. Çok mutluyum” dedi.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10