Sönmez ve Erdoğan ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınan ailelerinden Sönmez ailesinin oğulları Barış Can Sönmez ile Erdoğan ailesinin kızları Aygen Erdoğan, önceki gün Lemar Düğün Salonu'nda düzenlenen düğü

Çerkezköy 13.09.2015 17:53:00 0
Sönmez ve Erdoğan ailelerinin mutlu günü

Gülay-Hüseyin Sönmez çiftinin oğulları Barış Can Sönmez, Nuray-Ramis Erdoğan çiftinin kızları Aygen Erdoğan ile dünya evine girdi. Genç çiftin Lemar Düğün Salonu’ndaki düğün merasimlerine, siyasi parti temsilcileri, iş adamları ile Sönmez ve Erdoğan ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı. Damadın anne babası Gülay-Hüseyin Sönmez ile gelinin anne babası Nuray-Ramis Erdoğan, davetlileri kapıda karşıladı. Düğün merasimi, genç çiftin nikah töreni ile başladı. Barış Can Sönmez ile Aygen Erdoğan çiftinin nikahlarını Çerkezköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven kıyarken, çiftin nikah şahitliklerini ise Gazeteci Şaban Kardeş ile Ayben Erdoğan yaptı. Evlilik müessesesinin önemine dikkat çeken Esengül Güven, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını geline verdi.

İLK DANSLARINI YAPTILAR

Barsan Lojistik firmasında müşteri temsilciliği yapan Barış Can Sönmez ile Bony Tekstilde Tasarımcı olarak çalışan Aygen Erdoğan, nikahlarının kıyılmasının ardından alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Düğün pastasının kesilmesinin ardından takı merasimine geçildi. Canlı müzik ile devam eden düğünde davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10