STK'lar terörü lanetledi

Kapaklı'daki Sivil Toplum Örgütleri (STK) temsilcileri Atatürk Anıtı önünde toplanarak son günlerde artan terör olaylarında hayatını kaybeden şehitler için ortak bir basın açıklaması yaptÄ?

Kapaklı 13.09.2015 17:59:00 0
STK

RANT SAĞLAMAYA ÇALIŞANLARI KINIYORUZ

STK temsilcileri adına açıklamayı yapan Şakir Demirel, “Ülkemizde yaşanan insanların huzur, kardeşlik ve birliğinden rahatsız olan terör örgütlerince tezgahlanan, birçok askerlerimizin ve polisimizin şehadeti ile sonuçlanan terör saldırılarını şiddetle kınıyoruz.”dedi. Demirel açıklamasında şunları dedi:  “Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar ve ailelerine Allah’tan sabır dileriz. Ülkesi ve bayrağı için gözünü kırpmayan kahramanlarımızın anne ve babalarının önünde saygıyla eğiliyor, acılarını paylaşıyoruz. Şehirlerde etek giyip yüzünü kapatan, dağlarda arkadan haince saldıran, yollara bomba yerleştirip haince tuzak kuran, kalleş terör örgütleri ve bu terörü lanetleyemeyenleri, rant sağlamaya çalışanları kınıyoruz.” 

BU OLAYLARA ÇANAK TUTANLARI TARİH AFFETMEYECEK

Terörün amacına ulaşamayacağını söyleyen Demirel, şöyle devam etti: “Bu cennet ülkemizde birlikte yaşama azmini kırmak için elinden geleni yapan her türlü alçaklığı deneyen, binlerce masumun kanına giren, askerimizi polisimizi şehit eden hainler çok iyi bilmelidirler ki cephelerde birlikte savaşan, üzüntüyü mutluluğu birlikte paylaşan, cenazelerde birlikte saf tutan bu ülkede barışın ve huzurun teminatı olan aziz milletimiz, teröre ve destekçilerine haddini bildirecektir. Terörün en büyük amacı topluma korku salmak ve kendi propagandasını yapmaktır. Terör olaylarını lanetlemek şöyle dursun bu olaylara çanak tutan, terör örgütünün propagandasını yapan tüm unsurları tarih asla affetmeyecektir” 

MİLLETÇE VERİLECEK EN GÜZEL CEVAP BİRLİK RUHU

Terör örgütünü protesto etmek için bir araya geldiklerini belirten Demirel, “Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap birlik ruhu içerisinde ortak akılla hareket etmektir. Terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı tek vücut olduğumuzu göstermektir. Terörün her türlüsünü şiddetle ve nefretle kınıyor toplumun tüm kesimlerini de sorumluluk almaya terörü ve şiddeti kınamaya davet ediyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun. Ülkemizin başı sağ olsun.”diye açıklamasını tamamladı. 

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10