Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkan seçti

Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi, başkan seçti. Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na oy birliği ile Barış Özdemir seçildi.

Kapaklı 14.09.2015 18:12:00 0
Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkan seçti

Meclisler Çalışma Yönergesi’nin okunması ile başlayan Gençlik Meclisi’nde Kent Konseyleri ile ilgili genel bilgiler verildi. Daha sonra meclisler çalışma yönergesi görüşüldü. Toplantının bir sonraki gündem maddesinde ise Gençlik Meclis Yönetimi’nin seçimi için divan oluşturulmasına geçildi. Divan Kurulu Başkanlığı’na Uğur Çakır seçilirken, Divan Üyeliklerine ise Tolga Moral ve Cahit Can Yörük oy birliği ile seçildi. Divan Başkanı Uğur Çakır seçim için oturumu açarak, tek aday olması sebebiyle oy seçimin açık oylama usulü ile yapılmasını önerdi. Çakır’ın önerisi oy birliği ile kabul edildi.

BAŞKAN SEÇİMİ YAPILDI

Yapılan oylama sonucunda Kapaklı Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığı’na Barış Özdemir, Gençlik Meclis Başkan Yardımcılığı’na Samet Bekar ve Gençlik Meclisi Üyeliklerine de Çağatay Durgut ve Salih Bekar oy birliği ile seçildi. Divan Başkanı Uğur Çakır, Gençlik Meclisi’nin yeni yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

TÜM GENÇLERİN DOĞRUDAN YÖNETİME KATKIDA BULUNMALARINI SAĞLAYACAĞIZ

Yapılan seçimin ardından başkanlığa seçilen Barış Özdemir, “Kapaklı’da yaşayan genç kardeşlerimizi topluma, bilime, kültüre, sanata ve spora dair konulardaki gelişimlerine ilişkin programlara ve faaliyetlere katılımlarını gerçekleştirmeyi ve bu konularda söz sahibi olmalarını hedefliyoruz. Gençlik Meclisi olarak Kapaklı’ da ki bütün gençlik yapılarını temsil eden bir yapı içerisinde olacağız. Tüm gençlerin doğrudan yönetime katkıda bulunmalarını sağlayacağız” dedi.

KAPAKLILI GENÇLERE DAVET

 

Gençlik Meclisi Başkanı Özdemir, “Bir diğer hedefimiz ise gençliğin ihtiyaçlarını ve beklentilerini saptamak, iş birliği içinde özverili ve çözüm odaklı çalışmalar yapıp eğitim, sanat, spor, hizmet ve sosyal yardımlaşma gibi birçok alanda projeler üretmek, destekleyici politikalar geliştirmek, uygulamak ve tüm kapaklı gençliğinin bu çalışmalardan mümkün olduğunca faydalanmasını sağlamak. Tüm genç arkadaşlarımızı Meclisimize üye ve takım arkadaşı olmaya davet ediyoruz.”diye konuştu.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10