Kadınlardan anlamlı destek!

Hayırsever kadınlar Süheyla Usta, Nurtaç Kuş ve Rehşan Mutlu başlattıkları kampanya ile 5 manuel tekerlekli sandalye alarak, ihtiyaç sahibi engellilere verilmek üzere Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube

Çerkezköy 14.09.2015 18:15:00 0
Kadınlardan anlamlı destek!

İNSANLIK GÖREVİMİZ

Çerkezköylü hayırsever üç bayanın ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara aldığı 5 adet Manuel tekerlekli sandalye için dün saat 10.30’da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde teslim tören düzenlendi. Törende konuşan hayırsever Süheyla Usta, “Rehşan Mutlu, Nurtaç Kuş ve ben Süheyla Usta olarak üç arkadaş bir araya gelerek tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engellilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 3 ay önce bir çalışma başlattık. Yaptığımız bu çalışmalar sonucunda bizlere destek olan hayırseverlerden topladığımız maddi yardımlarla beş adet manuel tekerlekli sandalye aldık. Bu gün de bu tekerlekli sandalyeleri Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubemize teslim ediyoruz.”dedi.

Dernek yönetiminin bu sandalyeleri ihtiyacı olan engellilere vereceğini söyleyen Süheyla Usta, “Bizler bu tür çalışmalara devam edeceğiz ve  ihtiyaç sahibi engellilerimizin tekerlekli sandalyeye kavuşmasına katkı  sağlayacağız. Bu tür yardım ve çalışmalar bir insanlık görevi olduğunu düşünüyoruz. Bizlerin bu çalışmalarının bölgemize örnek olmasını umuyoruz.” dedi.

YARDIM MELEĞİ DİYORUM

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ise, “İlçemizin hayırsever bayanlarından ve aynı zamanda  Derneğimizin Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri olan Süheyla Usta, Rehşan Mutlu ve Nurtaç Kuş hanımefendilerin bir araya gelerek derneğimiz üyelerinden tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan kardeşlerimize katkı sağlamaları bizleri mutlu etti. Beş kardeşimizin daha yaşamı kolaylaşacaktır. Ben bu katıkları nedeniyle hayırsever bayanlarımıza yardım meleği diyorum. İlçemizde bu tür yardım meleklerinin çoğalmasını ve engelli kardeşlerimizin bu yöndeki ihtiyaçlarının giderilmesine büyük destek olacaktır. Dernek Şube Başkanı olarak  şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi.

Haber/Cem Bülbül

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10