Kapaklı MHP'den terör açıklaması

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, son günlerde artan terör olayları ile ilgili bir açıklama yaparak, "Ülkemız bölücü, yıkıcı, ayırıcı, aynı zamanda silah ve şiddete sırt

Kapaklı 15.09.2015 17:08:00 0
Kapaklı MHP

Güvenlik güçlerinin kalleşçe pusuya düşürülüp saldırılara uğradığı her gün yaralı ve şehit verdiğimizi anlatan MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “13 yıldır ülkemizi yöneten hükümetin Çözüm süreci adı altında başlattığı, çözülme süreciyle teröre karşı gevşek tutumu ve terör örgütleriyle şaibeli, sancılı diyalogları ve ilişkileri Türkiye'nin elini zayıflatmakla kalmamış, korumasız, sahipsiz ve güvencesiz bir ülke haline getirmiştir.13 yıldır Türkiye’yi tek başına yöneten Hükümet kendi ağzıyla da çözüm sürecinde aldatıldığını en yetkili ağızlarıyla da açıklamıştır . Hükümetin , bölücü terör örgütü ve bölücü terör örgütünün siyası uzantısıyla inatla yürüttüğü karanlık müzakereleri sonunda ters tepmiştir.”dedi.

ÜLKÜCÜ CAMİA TÜK MİLLETİ’NİN ALEYHİNE OLACAK HİÇBİR OLUŞUMDA OLMAMIŞTIR

MHP’nin çözüm sürecine Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde karşı duran tek parti olduğunu söyleyen Yusuf Çetin, şöyle devam etti: “7 Hazıran 2015 seçimlerinden sonra İktidarı kaybeden AKP Hükümeti, kendisinin yandaşı olduğu basın ve yayın kuruluşları aracılığıyla Milliyetçi Hareket Partisini Karalama Kampanyaları yapmaktadır. Koalisyon çalışmalarında Türk milletinin zararına olacak Hiçbir birlikteliğe evet demediğimizden dolayı bizleri karalama kampanyaları başlattılar ama ne yaparsalar yapsınlar Halkımızı inandıramadılar inandıramayacaklardır. Ülkücü Camia Türk Millleti’nin ve Türkiye Cumhuriyetinin aleyhine olacak hiçbir oluşumda olmamıştır ve olmayacaktır.”

ŞEHİDE SAYGI YÜRÜYÜŞÜ

Kapaklı’da yapılan ‘Şehide Saygı ve Teröre Tepki Yürüyüşü’nü hatırlatan Çetin, “8 Eylül 2015 Salı günü akşamı saat 19.00 da Tüm Türkiye de Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları tarafından yapılan Şehide Saygı ve Teröre Tepki yürüyüşü Kapaklı da ve Çerkezköy’de de yapılmıştır. Bu yürüyüşler halkımızın 7 den 70’e kadın, erkek, çocuk ve toplumun tüm fertlerinin katılımıyla yapılmış ve hiçbir sorun olmadan son bulmuştur. Yürüyüşlerin sonunda Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocakları’yla hiçbir ilgisi alakası olmayan kişiler tarafından HDP ilçe Teşkilat binalarına saldırılar yapılmıştır. Ülkücü camia hiçbir zaman Kanun ve kural tanımaz oluşumlarda bulunmamıştır ve bu tür saldırıların içine de itilemez.”diye konuştu.

ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

 

MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin sözlerini şöyle tamamladı: “AKP kendisini ve kendi tarafından olanların eleştirilmesini,  sorgulanmasını kesinlikle kabul etmiyor Bunu da en son Hürriyet Gazetesi’nin genel merkezine AKP milletvekili öncülüğünde yapılan saldırılar ile bir kez daha anlamış olduk AKP’nin bu çizgideki politikası taraf olmayan bertaraf olur dur. Bir an önce Halkımızın tekrar birlikteliğine ve huzuruna kavuşması dileğimiz ve çabamızdır. Vatanımızın Birliği Bütünlüğü ve Türk Milleti’nin Huzuru için şehit düşen tüm güvenlik güçlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, acılı ailelerine sabır yaralı olanlara yüce Allah’tan acil şifalar diliyoruz.”

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10