Kubilay'dan üretim ve istihdama tam destek

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, üretim ve istihdamı destekleme adına başlattığı fabrika ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Çerkezköy 15.09.2015 17:23:00 0
Kubilay

Kaymakam Kubilay, son ziyaretini ÇOSB’de (Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi) faaliyet gösteren Vastaş, Boyteks ve Contitech fabrikalarını ziyaret etti.

KUBİLAY FABRİKA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ziyaretlerine ilk olarak petrol ve enerji sektörüne vana üretimi yapan Vastaş Valf Armatür San. ve Tic. Fabrikası ile başlayan Kaymakam Kubilay, burada Vastaş Fabrikası Genel Müdürü Nedim Ergin ve İç Yönetim Temsilcisi ve QHSE Müdürü Sema Ergin Koçak’tan bilgi alarak fabrikayı gezdi. Vastaş ziyaretlerinden sonra kumaş ve tekstil ürünlerini ağartma ve boyama hizmetlerinde faaliyet gösteren Boyteks Boya Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. fabrikasını ziyaret eden Kubilay, fabrika sahibi Abdullah Güvenir’ den bilgi alarak üretimi yerinde inceledi.

FABRİKA SAHİPLERİ VE YETKİLİLERDEN ÜRETİMLE İLGİLİ BİLGİLER ALDI

Boyteks Fabrikası ziyaretlerinden sonra kauçuk ve plastik teknolojisinin yanında  otomotiv, tesis ve makine imalatçıları, madencilik, raylı taşıma, baskı ve diğer önemli sektörler için işlevsel parça, komponent ve sistemler geliştiren ve üreten ContiTech Lastik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Fabrikasını ziyaret eden Kubilay, Fabrika Müdürü Ender Çelebi ile Üretim ve Satın Alma Müdürü Fatih Savaş’tan bilgi alarak fabrikayı gezdi.

AMAÇ SANAYİ KURULUŞLARINI DAHA YAKINDAN TANIMAK

Çerkezköy’ün, İstanbul’a yakın olması ve geniş ulaşım olanaklarına sahip olması nedeni ile Türkiye’nin önemli bir sanayi merkezi haline geldiğini belirten Kaymakam Kubilay “Türkiye’mizin önde gelen sanayi kuruluşlarından çoğu bölgemizde faaliyet göstermektedir. Yüzlerce fabrikaya ev sahipliği yapan ilçemizdeki sanayi kuruluşlarını daha yakından tanımak, üretim ve istihdam faaliyetlerini bizzat incelemek, sorun ve sıkıntılarını dinlemek ve çözüm yolları aramak için ziyaretlerimiz devam edecektir.” dedi.

Çerkezköy Haber

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10