Servisçiler sona geldi

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri oda kurma çalışmalarında sona geldiklerini bildirdi.

Çerkezköy 16.09.2015 17:05:00 0
Servisçiler sona geldi

Tanyeri, Haziran ayı içerisinde başlattıkları Tekirdağ Servisçiler Odası kurma çalışmalarının devam ettiğini belirtirken, “Şu anda oda kurma çalışmalarımızda sona yaklaşmış durumdayız. Bugüne kadar 451 üyeye ulaştık. Odamızın kurulması için 100 üye daha ihtiyacımız var.Kurban bayramı sonrasında çalışmalarımızı daha da hızlandırarak en geç iki ay içerisinde odamızı kurmuş olacağız.”dedi.

 DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ

Servisçilerin tek çatı altında toplanmasıyla daha güçlü olacaklarını söyleyen Fikret Tanyeri, “İlimiz genelinde Servisçiler odası olmaması nedeniyle korsan araçlarla da mücadele etmemiz çok zor oluyor. Odamız kurulup faaliyete geçtiğinde il genelinde hem daha iyi hizmet verilecek hem de korsan çalışanlar servisçilerle de mücadelemiz daha kolaylaşacak ve onların çalışması engellenecek.”dedi.

100 ÜYEYE DAHA İHTİYAÇ VAR

Tanyeri, ayrıca tüm servisçilerin hak ve hukuklarının böylece korunmuş olacağını söylerken, “Oda ile birlikten güç doğacağı için de servisçiler oda denetiminde bölge halkımıza  daha kaliteli bir hizmet sunacaktır. Şu anda dediğim gibi oda kurulması için daha yüz üyeye ihtiyaç duyuyoruz. Bunu da bayram sonu yapacağımız çalışmalar  ile sonuçlandıracağımıza inanıyorum.”diye sözlerini tamamladı.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10