Kapaklı'da teknoloji günü etkinliği düzenlendi

DELL Türkiye ekibi, Kapaklı'daki iş ortağı LOTUS Bilgisayar ile birlikte Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren firmalara ve ilçedeki kamu kuruluşlarına yönelik Teknoloji Günü d?

Kapaklı 16.09.2015 17:08:00 0
Kapaklı

Kapaklı Emlak Konutları’ndaki Corner Park Hotel’de dün saat 10.00’da Teknoloji Günü düzenlendi. DELL Türkiye Kanal Müdürü Bülent Onat “Uçtan Uca Teknoloji Çözümleri” konulu sunumu ile başlayan Teknoloji Günü’nde, katılımcılara firmaların işlemlerini nasıl daha efektif hale getireceği ve maliyetleri nasıl düşürebileceği konusunda bilgi verildi.  Onat, “Uçtan Uca Teknoloji Çözümleri ile firmalarımız, karmaşık olanı basitleştirecek. Güçlü sistemleri kolay kullanılır hale getirir. Verimsizliği uzaklaştırır ve yüksek seviyede uzun süreli değer sağlar” dedi.

MİLLİ PROJE

Bülent Onat’ın sunumunun ardından USİSHİ Teknolojileri Sanallaştırma Teknolojileri ekibinden Özkan Göksu da BULUTHAN adı verilen sanallaştırma çözümleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi. BULUTHAN masa üstü sanallaştırma sisteminin tamamen yerli bir proje olduğunu söyleyen Göksu, “BULUTHAN Projesi bizim en önemli milli projelerimizden biridir. BULUTHAN Sistemi ek bir disk ünitesi gerekmeksizin dağıtık sistem mimarisi ile düşük maliyetlerde, hızlı ve kolay yönetilebilir bir VDI platformu sunmaktadır. Bu projenin baştan sona tüm kaynakları Türk mühendislerinin kontrolü atında olan milli bir projedir” dedi.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10