Makedon Milletvekili Köprülü'yü ziyaret etti

Makedonya Sosyal Demokrat Blok içindeki Türk Hareket Partisi'nin Milletvekili Enes İbrahim, Tekirdağ Milletvekili ve Başkanlık Divan Üyesi Emre Köprülü'yü, Meclis'teki makamında ziyaret etti.

Tekirdağ 17.09.2015 18:06:00 0
Makedon Milletvekili Köprülü

Türkiye'deki temasları çerçevesinde ziyaretlerde bulunan Enes İbrahim, CHP'li Köprülü'yle biraraya geldi. Türkiye'de bulunmaktan ve dostları ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten İbrahim, kendileri için CHP Tekirdağ Milletvekili Köprülü'nün ayrı bir yeri olduğunu ifade etti.

Makedonya'lı Türk Milletvekili İbrahim, "Sayın Emre Köprülü, her zaman bizim yanımızda olan ve sorunlarımızı içtenlikle aktarabildiğimiz bir milletvekilimizdir. Kendisiyle burada görüşmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

Tekirdağ Milletvekili Köprülü de ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Balkanlar'da yaşayan soydaşlarla birlik ve beraberliğin devam edebilmesi açısından bu tür buluşmaların çok önemli yer tuttuğunu söyledi. Köprülü, "Rumeli ve Balkanlar'da yaşayan soydaşların temsilcilerinin ziyaretleri bizim için büyük anlam taşımaktadır. Balkanlardaki soydaşların sorunlarını TBMM çatısı altında her fırsatta dile getirdim. Bu sorunlara karşı çözüm önerileri sundum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her platformda soydaşlarımızın yanında olacağım" diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU, İBRAHİM VE KÖPRÜLÜ'YÜ KABUL ETTİ

Tekirdağ Milletvekili Köprülü ve Makedonya'lı Türk Milletvekili İbrahim, Meclis'teki görüşmelerinin ardından, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Balkanlardaki son gelişmeler hakkında bilgi veren İbrahim, Makedonya ve Balkanlarda yaşayan soydaşların sorunlarını CHP lideri Kıhçdaroğlu'na aktardı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da yaptıkları ziyaretten dolayı Türk Milletvekili İbrahim'e memnuniyetini ifade ederek, en kısa sürede bölgeyi ziyaret etmek istediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Balkanlar'da yaşayan tüm soydaşların, Türkiye ile birlik ve beraberliğini güçlendirecek her türlü politikaya CHP olarak katkı vermeye devam edeceğiz" dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10