İzdivaç programında Çerkezköylü damat adayı vardı

FOX TV ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına Çerkezköy'den damat adayı katıldı. İsmi Adnan olan damat adayı ile gelin adayı Nargile hanımın birbirlerine yönelik hakaret

Çerkezköy 17.09.2015 18:23:00 0
İzdivaç programında Çerkezköylü damat adayı vardı

Programda defalarca bir araya gelen ve her defasında tartışan Adnan Bey ve Nargile Hanım, son katıldıkları programda birbirlerine son bir şans tanımaya karar verdi. Fakat çok geçmeden bir kez daha Zuhal Topal’ın sunuculuğunu yaptığı izdivaç programına katılan Adnan Bey ve Nargile Hanım, yine ayrılmaya karar verdiklerini ifade ettiler. Programda konuşan Nargile Hanım, “Aramızda özel bir konuşma yaptık. Ben bu konuşmadan rahatsız oldum. Güzellikle ayrılmaya karar verdik. Bu evlilik olmadan biz çok tartıştık. Mutlu olamayacağımızı anladık ve ayrılmaya karar verdik” dedi.

EVLİLİK SÖZLEŞMESİ OLMADAN EVLENİRMİSİN DEDİM KABUL ETTİ PROGRAMDAN SONRA TAVIR ALDI

Ailesinin bu evliliğe rıza göstermediğini belirten Adnan Bey, “Biz birbirimizi üzmeden ayrılalım. Daha evlenmeden defalarca ayrılık yaşadık. Ben onu mutlu edemem o da beni. Biz dost kalarak ayrılmaya karar verdik. Sonuçta birbirimize değer verdik. Arkadaşça ayrılalım istiyoruz” diye konuştu. Programda ne olduysa bundan sonra oldu. Sunucu Zuhal Topal ve seyircilerin, çiftin ayrılık kararını merak etmesi üzerine konuşan Adnan Bey, “Ben burada üç kere sordum. Evlilik sözleşmesi olmadan evlenir misin diye. O da evet dedi. Fakat programdan sonra tavır aldı” dedi. Sinirlerin gittikçe gerildiği programda ortaya bir de ‘amca’ meselesi çıktı. Nargile Hanımın kendisini ailesine ve amcasına karşı mahçup ettiğini savunan Adnan Bey, ayrılık kararının tek sorumlusunun Nargile Hanım olduğunu iddia etti.

YAYININ SESİ KISILDI

Adnan Bey’in suçlamalarını kabul etmeyen Nargile Hanım ise “Ben kesinlikle ne anne babasına ne de diğer akrabalarına karşı bir saygısızlık yapmadım” dedi. Çiftin kendi arasındaki tartışmanın giderek hararetlenmesi bunun da hakaretlere dönüşmesi üzerine Fax Tv yayına müdahale ederek, programın sesini kesti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10