Halk pazarında yarı yarıya indirim başlıyor

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tüm pazarda geçerli olmak üzere yüzde 50 indirim kararı aldı. Yüzde 50 indirim Kurban Bayramı arifesinde uygulamaya konulacak ve yıl boyunca da devam

Çerkezköy 20.09.2015 21:44:00 0
Halk pazarında yarı yarıya indirim başlıyor

Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Aydemir dün akşam saatlerinde bir basın açıklaması yaparak, Pazar esnafı olarak aldıkları indirim kararını açıkladı. Aydemir, “Şu ana kadar satışlarımız çok durgundu. Halkımız pazara gelip alış veriş yapmıyordu. Ama bugün Pazar olduğu için biraz canlanma var. Bizde yaklaşan bayram öncesi hem satışlarımızı artırmak hem de halkımızın yüzünü güldürmek için bir karar aldık. Bütün pazar esnafı olarak arife gününden itibaren tüm ürünlerde yüzde 50 indirim yapacağız.”diye konuştu.

ŞİKAYETİ OLAN VATANDAŞLAR DERNEĞİMİZE BİLDİRSİN

Dernek Başkanı Cevdet Aydemir pazar esnafının salı günü saat 15.00 da hazırlıklarını yaparak geceyi pazarda geçireceğini ve ertesi günde tüm gün boyunca hizmet vereceğini söyleyerek “Eğer halkımız herhangi bir Pazar esnafından sıkıntı yaşarsa bunu hemen bize bildirsin. Bu konuda biz gerekli tutanağı tutup durumu belediye meclisine ileteceğiz ve o esnafın burada artık Pazar kurmasını engellemek için tüm yetkilerimizi kullanacağız” diye konuştu. Aydemir ayrıca arife gününden itibaren başlanacak olan tüm ürünlerde yüzde 50 indirimi anonslarla vatandaşa bildireceklerini de sözlerine ekledi.

PAZAR MALI İLE MAĞAZA MALI ARASINDA KALİTE FARKI YOK

Pazarda giyim üzerine tezgâh açan ve aynı zamanda Çerkezköy Pazarcılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği başkan yardımcısı olan Hasan Terzi de arife gününden itibaren yapılacak olan indirime değinerek Çerkezköy halkını alışverişe davet etti. Terzi “Halkımız giyim alışverişlerini pazardan yapmıyor. Pazar malı diye kalitesiz sanıyor. Ama bilmeleri gereken bir şey var ki Pazar malıyla mağaza malı arasında hiçbir kalite farkı yoktur. Ürünler aynı kalitededir. Sadece fiyat farkı vardır. Bizim 50 liraya sattığımız bir ürünü onlar 100 liraya satıyor. Halkımızda pahalıyı kaliteli zannedip oralardan alıyor. Hem daha fazla para ödeyip hem de aynı kalitede ürünü 2 katına alıyor.”dedi.

Dernek başkanı Cevdet Aydemir ise vatandaşların pazardan aldıkları ürünleri değiştirmek istediklerinde kullanmadan getirip değiştirebileceklerini söyleyerek bu konuda kendilerine zorluk çıkaranları şikayet etmelerini kaydetti.

Çerkezköy Haber/ Cem BÜLBÜL

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10