1911 işi sıkı tutuyor

1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın, yeni sezon öncesi ümit verdi. Başkan Narçın, yeni sezonda şampiyonluk için işi sıkı tuttuklarını söyledi.

Çerkezköy 27.09.2015 14:34:00 0
1911 işi sıkı tutuyor

Takımın bu günden itibaren çalışmalarını hızlandıracağını açıklayan Kulüp Başkanı Murat Narçın lige hazır olarak başlamak istediklerini söyledi. Başkan Narçın bu yıl hedeflerine ulaşmak için lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtirken şunları dedi: “Bu yıl hedefimize ulaşmak için lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bu nedenle işi çok sıkı tutuyoruz. Yaptığımız hazırlık maçlarında takımın aksayan yönlerini tespit ettik. Daha iyi duruma gelmek ve lige hazır olarak başlamak içinde çalışmalarımıza 28 Eylül itibariyle sıkı şekilde başlayacağız.”

BU YIL DAHA ZOR RAKİPLERLE OYNAYACAĞIZ

1911 Çerkezköyspor olarak bu yıl daha güçlü rakiplerle mücadele edeceklerini söyleyen Narçın, şunları kaydetti: “Bu nedenle hedefimize ulaşmak içinde her maçımızı final havasında oynamak zorundayız. Tüm futbolcu kardeşlerimiz bu yıl işin ciddiyetini çok daha iyi bilmektedir. Dolayısıyla lige iyi bir başlangıç yaparak galibiyetle başlamamız durumunda takıma büyük bir moral olacağı gibi ilerleyen durumda da ilk maçlarda alınan puanların ne denli yararlı olduğunu görülecektir. Bu nedenle  tüm taraftarlarımızın da her maçta desteğini bekliyoruz. Amaçımız önümüzdeki yıl Bal Ligi ve sonrada 3. Türkiye Ligi’nde ilçemizi temsil etmektir. Bu vesileyle şimdiden işi sıkı tutmak zorundayız.”

Haber/Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10