Vagon alevler içinde kaldı

Çerkezköy'de atıl durumdaki servis vagonunda çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Çerkezköy 27.09.2015 21:32:00 0
Vagon alevler içinde kaldı

Çerkezköy ren garında atıl durumda olan servis vagonu, saat 19.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında bir anda alevler içinde kaldı. 

 

 

4 İTFAİYE ARACI İLE MÜDAHALE EDİLDİ

Yangına müdahale edilmeden önce TREDAŞ ekipleri tedbir amaçlı, tren yolu üzerinden geçen 35 bin voltluk akımı kesti. Kısa sürede yangın mahaline gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, elektrik akımının kesilmesinin ardından 4 itfaiye aracı ile yangına müdahale etti. Kontrol Altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü.

 

 

Yangın söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yangın sırasında vagonda kimsenin bulunup bulunmadığı kontrol edildi. Yapılan inceleme sonucu yangında herhangi bir can kaybının olmadığı anlaşıldı. Görgü tanıkları, demir yığınına dönen vagonun, özellikle son zamanlarda tinercilerin meskeni haline geldiğini belirterek, yangına da onların sebep olmuş olabileceğini iddia etti. Çerkezköy Çorlu istikametinde seyir halinde olan bazı sürücülerin de araçlarını yol kenarına çekerek geceyi aydınlatan yangını cep telefonları ile çekmeye çalışması dikkatlerden kaçmadı. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber / Ragıp KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10