Çerkezköy'de kriz masası kuruldu

Önceki gün başlayan sağnak dün etkisini artırdı. Aşırı yağış nedeniyle Çerkezköy'den geçen Pınarça Deresi'nin debisi de yükseldi.

Çerkezköy 29.09.2015 11:00:00 0
Çerkezköy

Taşkın riski nedeniyle Hükümet Konağı otoparkındaki araçlar boşaltıldı. Derenin geçtiği köprünün altında ise ekipler iş makineleri ile temizlik yaparak suyun akışını hızlandırmaya çalışıyor. Bu arada Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay öncülüğünde taşkın önleme için kriz masası oluşturuldu.

TAŞKIN ALARMI

Tekirdağ genelinde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Malkara ve Saray'da yaşanan sel felaketinin ardından Çerkezköy'de de taşkın alarmı verildi. Pınarça Deresi'nde yağışlar nedeniyle debisi yükselince Hükümet Konağı otoparkı su dolmaya başladı.

 

Polis ekipleri otoparklardaki araçların sürücülerine ulaştı, otoparkları boşalttı. Çerkezköy Kaymakamlığı'nda binanın yan girişine içeri su girmemesi için kum yığınağı yapılarak önlem alındı.
KRİZ MASASI KURULDU
Derenin bulunduğu alanda Çerkezköy Kaymakamı  Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile diğer ilgililer bu sabah inceleme yaptı.

 

İncelemelerle birlikte Kriz Masası oluşturuldu. Kaymakam Kubilay öncülüğünde yetkililer, Polis Evi'nde toplantı yapıyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10