Öğrencilere destekleme ve yetiştirme kursu

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni eğitim öğretim yılında Destekleme ve Yetiştirme Kurslarını faaliyete geçirdi.

Çerkezköy 29.09.2015 18:26:00 0
Öğrencilere destekleme ve yetiştirme kursu

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan  Destekleme ve Yetiştirme kursları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Kursların Çerkezköy’de 9 ortaokul ve 10 lisede verileceğini kaydeden Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan “ Okullarımızla birlikte dışarıdan okuyan açık lise öğrencilerimize ve mezun olmuş kişilere de halk eğitim merkezinde kurslar verilecek. Yaz döneminde TEOG ve YGS’ye hazırlık kurslarımızı da faaliyete geçirmiştik. Bu dönemde de 2 bin 336 öğrencimiz başvuruda bulundu” dedi.

“ÜCRETSİZ OLACAK”

Milli Eğitim Müdürü Erdoğan “ Destekleme ve Yetiştirme kursunda öğrencilerimiz istediği öğretmenden istediği dersi alabilecekler. Ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı’nın sitesinde bulunan Eğitim Bilgi Ağı (EBA) kısmında kurs alan öğrenciler istedikleri ders konusunun videolu anlatımını izleyip kendisi deneme sınavı yapabilecek. Bu hizmetlerin hepsi ücretsiz olacak. Bu kurslarla ilgili müracaatlarımız ise devam ediyor. Bu hizmetten tüm öğrencilerimizin faydalanmasını istiyoruz” diye açıklamasını tamamladı.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10