Sinan Kalkan Sitespor'da

Bu yıl yaptığı genç transferler ile geleceğe yatırım yapan Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor Adana Demirspor U-21 Takımından Sinan Kalkan ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.

Kapaklı 30.09.2015 17:53:00 0
Sinan Kalkan Sitespor

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Süper Amatör Lig ekiplerinden Sitespor geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’un alt yapısında koşturan Sinan Kalkan’ı kadrosuna kattı. Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşma gerçekleştiren Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Bu sezon kadromuza bir çok genç oyuncumuzu kattık. Gerçekten iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyorum. Ligler başlar başlamaz sporseverlere seyri güzel müsabakalar izleteceğiz. Genç oyuncularımızın yanına ise tecrübeleri oyuncuları da aldık. Anlaştığımız Sinan Kalkan’da takımımızın gücüne güç katacaktır. İnşallah sezon boyunca iyi bir oyun ortaya koyarak ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz. Yeni sezon hazırlıklarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sitespor’un çiçeği burnunda transferi Sinan Kalkan’da konuşma gerçekleştirdi. Bu transferin gerçekleşmesinde emeğe olan herkese sonsuz teşekkür eden Kalkan “ Bu yıl takımımız genç oyunculardan kuruldu. Genç arkadaşlarımız ile birlikte Sitespor’u en yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 16 Mayıs 1994 Van Özalp doğumlu sporcu futbolcu kariyerine 2008 yılında Büyükçekmece Tepecikspor’da başladı. Ardından ise futbolcu Harmanlıspor, Ortaköy Silivri, Silivrispor ve Tuncaspor’da top koşturdu. 2014 yılında Adana Demirspor ile anlaşan Sinan Kalkan 31 Mayıs 2015 tarihinde takımı ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak sona erdirmişti.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10