Ordu: Vatandaşımız için yola çıktım!

Tekirdağ'ın tek bağımsız milletvekili adayı olan siyasetçi Mustafa Ordu seçim çalışmaları hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Çerkezköy 30.09.2015 18:08:00 0
Ordu: Vatandaşımız için yola çıktım!

1 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek 26.dönem milletvekili seçimlerinin Tekirdağ’a ve millete hayırlı olmasını dileyen Ordu “ 1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlere ülke çapında 21 bağımsız aday olarak gireceğiz. 1 Kasım seçimlerine giren 16 siyasi parti adayları ile bu seçimde bizlerde 78 milyon insanımızın önüne çıkıyoruz.Her siyasi parti adayları ve bağımsız adaylar kendi doğru bildiklerini milletimize anlatacaklar, hizmete talip olduklarını ifade edecekler ve seçim bölgelerindeki insanlardan oy isteyecekler. TBMM’ye girecek  olan milletvekilleri seçim bölgesindeki insanlarla mecliste köprü vazifesi görecekler ve sıkıntılarını beklentilerini ise çözüme kavuşturacaklardır” diye konuştu.

“KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Siyasi parti adayları ile bağımsız adaylar arasında fark olduğunu kaydeden Ordu “ Siyasi parti

adayları partilerine bağlıdır. Bağımsız adaylar ise doğrudan seçim bölgesindeki halka bağlıdır. Çünkü bağımsız adaylar seçildiklerinde de her zaman seçim bölgesindeki vatandaşlarla yüz yüze gelecektir. Bu nedenle bağımsız adaylar seçildiklerinde siyasi parti milletvekillerinden çok daha iyi hizmet eder. Ben ise Tekirdağ halkımız için bağımsız yola çıktım. İnşallah Allah bizleri utandırmaz. Biz Tekirdağ’ın eksikliklerini tespit etmek için yola çıktı. Seçildiğim takdirde ise tüm Tekirdağ’ın ilçelerinin ve mahallerinin sorunlarını çözüme kavuşması için gerekeni yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasında bulundu.

“ANKARA’YA GÖNDERECEKLER”

Seçildiği takdirde Tekirdağlı vatandaşların Ankara’da bir evinin olacağını kaydeden Ordu “ Çerkezköy, Kapaklı olmak üzere bütün vatandaşlarımız benim çalışmalarımın ne denli olduğunu biliyorlar. Milletvekili seçilmemde Kapaklı ve Çerkezköy halkının vereceği oylar önemli olacaktır. Diğer ilçelerimizin seçmenlerinin vereceği artı oylarla çatıyı oluşturarak beni Ankara’ya göndereceklerdir.”diye konuştu.

“ÇALIŞMALARA BAŞLADIM”

Seçim çalışmalarına başladığını kaydeden Ordu “ Ben bu işin hesabını yaparken halkımıza ne kadar faydalı olabilirim diye bir çok projeler hazırladım. Seçim çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başladım. İki gün içerisinde 10 bin 500 adet broşür dağıttım ve bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. Bölge halkımızın sorunları ortada ancak bu güne kadar hiç dokunulmamış yığınla sorunlar bulunuyor” dedi.

“BİR ÇALIŞMADA BULUNMADILAR”

Ordu kendisi hakkında fiskos dedikodusu yapanlara da seslenerek “ Bazı kişiler bana oy verecek seçmenleri caydırmaya çalışıyor. Bu kişiler bilmeli ki, Mustafa Ordu olmasaydı onların bu gün ayaklarında ne ayakkabı olurdu, ne de jipi olurdu. Eğer benim hakkımda bir şey biliyorlar da anlatmazlarsa müfteridirler. Kimse kimsenin oyunu zorla alamaz. Halkımız oylarını bana kullanırsa oylarının analarının ak sütü gibi helal yere gideceğinden emin olabilirler. Ben halkımıza hizmet etmek için yola çıktım. Oyları bölecek diyenler Saray’daki ofiste çürüyen buğday şahibesini neden  gidip de ne olduğu konusunu inceleyim gereğini yapmıyorlar.AK Parti, MHP ve CHP milletvekilleri bu çürüyen buğdaylarla ilgili bir girişimde bulunmadılar. Halkımız bu isimlere gereken cevabı 1 Kasım’da vereceklerdir. ” diye konuştu.

“RAPOR ELİMDEDİR”

Ergene’nin temizlenmesi ve temiz bir çevre için önemli bir adım atılmadığını kaydeden Ordu “ Bu söylemler her zaman lafta kalmıştır. Ben bütün projelerimi ise Tekirdağ için hazırladım. Bunların en önemlisi ise Ergene projesidir. Bugüne kadar ne iktidar partisi ne de muhalefet partisi bununla ilgili gereğini yapmadı. Ben Ankara’ya gitmeden Ergene raporunu çözdüm ve projemi hazırladım. Bu konuda da rapor elimdedir. Biz milletimiz için yola çıktık. Birilerinin oyu bölünür, birileri baraj altında kalır birilerinin ise önünü kesmek için yola çıkmadık” dedi.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10