1911 Çerkezköyspor'da hazırlıklar aralıksız devam ediyor

Sahasının bakımda olması nedeniyle Kapaklı Sahası'nda yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdüren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor'da futbolcuların hırsı teknik heyet tarafından tak

Çerkezköy 1.10.2015 17:56:00 0
1911 Çerkezköyspor

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu yönetiminde sürdürüyor. Son çalışmasını dün Kapaklı Sahası’nda gerçekleştiren temsilcimiz tam kadroya yakın çalıştı. Sezonun bitmesinin ardından yoğun transfer çalışmaları gerçekleştiren,  bazı futbolcularla yollarını ayıran ve yeni takviyeler yapan 1911 Çerkezköyspor’da  eski oyuncular ile yeni oyuncuların kısa sürede kaynaşması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

“BİR OYUNCUMUZ SAKAT”

Çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirdiklerini kaydeden Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu “ Ligin başlamasına kısa bir süre kaldı. Son hazırlık karşılaşmamızı ise Sitespor ile oynayacağız. Takımda sakatlığı süren Hakan Tice dışında bir eksiğimiz bulunmuyor. Hakan Tice, dizindeki sakatlıktan dolayı haftasonu oynayacağımız hazırlık maçında forma giyemeyecek. Oyuncumuzun ligin başında yetişmesini temenni ediyoruz. Fakat yetişememesi durumunda da oyuncumuzu riske etmeyeceğiz” diye konuştu.

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

1911 Çerkezköyspor’a şampiyonluk için geldiğini kaydeden tecrübeli kanat oyuncusu Emrah Çilingir “Bu yıl büyük hedefler içersindeyiz. 1911 Çerkezköyspor’a transfer olduğum için mutluyum. Diğer futbolcu arkadaşlarımız ile birlikte çok iyi çalışarak ve iyi bir mücadele ortaya koyarak ligi şampiyon olarak tamalayacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Takımımızı ilk olarak Bölgesel Amatör Lig’e, ardından da 3.Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız. Bu yolda taraftarlarımızın desteklerine de çok ihtiyacımız var” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10