Çerkezköy Belediyesi 12 kültür sanat kursu açıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe halkına yönelik ücretsiz 12 kültür sanat kursu açılacak. Açılacak kurslar şöyle sıralandı:1- Ebru 2- Satranç 3- Bağlama 4- Çini 5- Takı Tasarımı 6-

Çerkezköy 4.10.2015 18:09:00 0
Çerkezköy Belediyesi 12 kültür sanat kursu açıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kültür sanat kursların kayıtlarının 5 Ekim Pazartesi günü başlayacağını ve 9 Ekim Cuma günü sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından ücretsiz olarak düzenlenecek olan kurslara katılmak isteyen vatandaşlarımız 5-9 Ekim tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi Halk Masalarına başvuruda bulunabilirler. Kurslarımıza katılmak isteyen vatandaşlarımızdan kurslara kayıt için istenen belgeler Kimlik Fotokopisi, Kurs Başvuru Formu (Belediyemiz Halk Masalarından verilecektir.) ve 2 adet vesikalık fotoğraftan oluşmaktadır.” açıklamasını yaptı.

KURSLAR 15 EKİM’DE BAŞLAYACAK

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenecek olan kursların 15 Ekim Perşembe günü başlayacağını ve 15 Haziran 2016 tarihinde sona ereceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Belediyemiz tarafından düzenlenecek olan Ebru, Satranç, Bağlama, Çini, Takı Tasarımı, Halk Oyunları, Tiyatro, Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Çerkezköy Belediyesi Türk Sanat Müziği Engelliler Korosu, El Nakışı, Step, Aerobik ve Pilates kurslarına katılmak isteyen vatandaşlarımız 5 Ekim Pazartesi gününden itibaren kayıtlarını Halk Masalarımızda yaptırabilirler.” dedi.

Akay, kayıt süresinin sona ermesinin ardından kursların yer ve saat bilgileri kursiyerlere bildirileceğini sözlerine ekledi.

Çerkezköy Haber

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10