Gaziler'den Kaymakam Kubilay'a teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan gazi ve şehit aileleriyle birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 5.10.2015 16:16:00 0
Gaziler

Gazi ve şehit ailelerini Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda ağırlayan Kaymakam Kubilay,  “Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği olarak sizlerin bu ziyareti beni çok memnun etti. Burası sizin mekanınız. Sizin yeriniz. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve aileleri olark sizler bizim birer ailemizsiniz. Her zaman biz sizlerin yanındayız ve yanınızda olmaya da devam edeceğiz. Bizler bu gün bu makamlarda sizlerin sayesinde oturuyoruz. Sizlere sonsuz şükranlarımızı arz ediyoruz.”dedi.

 TÜM ŞEHİTLERİMİZİ, GAZİLERİMİZİ VE AİLELERİNİ HER ZAMAN SAYGIYLA ANIYORUZ

Gazi ve ailelerine yakın ilgi gösteren Kaymakam Kubilay şöyle devam etti: “Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı yaşam diliyorum. Tüm şehitlerimizi, gazilerimizi ve ailelerini her zaman saygıyla anıyoruz. Bizler sizlerle birer aileyiz.Sizleri görmekten her zaman mutlu oluyoruz.Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur.İlçemizde yapılan tüm etkinliklerde bizim yanımızda oluyorsunuz.Törenlere katılıyorsunuz ve çocuklarımıza milli şuurun kazandırılmasına katkı sağlıyorsunuz.Her zaman sizlerin anılarını dinlemekten gurur duyuyoruz.Milli birlik ve beraberlik noktasında da katkınız var.Bu nedenle de sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”

SAYENİZDE YALNIZ OLMADIĞIMIZI ANLADIK

Kubilay’ın sözlerinin ardından Türkiye Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ise  “19 Eylül ve Kurban Bayramı’nda şehit ve gazi ailelerimize yaptığınız ziyaretler bizleri çok duygulandırdı ve sizlerin sayesinde yalnız olmadığımızı anladık. Bu gün iç güvenlik şehit ailelerimiz ve gazi ailelerimizle birlikte sizleri ziyaret ederek katkılarınız ve ilginize teşekkür etmek istedik. Her zaman bizlerin yanında olmanız bizlere güç ve büyük moral veriyor. Bu nedenle sizlere çok teşekkür ediyoruz.  Şunu da özellikle belirtmek istiyorum. Gerek gaziler ve ailelerimiz gerek  şehit aileleri ve de halkımız siz kaymakamımızın çalışmaları takdirle karşılanmaktadır.”açıklamalarını yaptı.

KARŞILIKLI HEDİYELEŞTİLER

Bu konuşmaların ardından gaziler Kaymakam Metin Kubilay’a, bir buket çiçek ve kabartma yapım lale tablosu hediye etti. Kaymakam Kubilay da gazi ve şehit ailelerine Tekirdağ İl Kültür Müdürlülüğü’nün Tekirdağ’ı tanıtan kitapçığı ile CD’sini hediye etti.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10