Seçmen pusulaları dağıtımı başladı

Çerkezköy'de dünden itibaren 1 Kasım'da yapılacak olan erken genel seçimler için hazırlanan 'Seçmen pusulaları'nun dağıtımı başladı. Vatandaşlar 26 Ekim tarihine kadar muhtarl?

Çerkezköy 5.10.2015 16:47:00 0
Seçmen pusulaları dağıtımı başladı

1 Kasım’da yapılacak erken genel seçimlerin ‘Seçmen Pusulaları’ dağıtılmaya başlandı. Muhtarlıklara giden vatandaşlar, seçmen pusulalarını sokak ve isim, soyisim sıralamasına göre alabiliyor.

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, 1 Kasım’da yapılacak olan 26 dönem milletvekili genel seçimlerinde oy kullanacak seçmenlerin seçmen kağıtlarının dağıtımına başlandığını bildirdi.

MUHTARLIKLAR HAFTA SONUDA AÇIK OLACAK
Akgün, "Seçmen kağıtlarının dağıtımı pazartesi günü itibariyle tüm muhtarlıklarımızda başlamıştır. 1 Haziran’da oy kullanacak olan seçmenler kayıtlı oldukları mahalle muhtarlıklarına giderek seçmen kağıtlarını alabilirler. Seçmen kağıtlarının dağıtımı 26 Ekim tarihine kadar muhtarlıklarda devam edecek. Mahalle muhtarlıklarımız cumartesi ve pazar günleri de açık olacağından hafta içi muhtarlıklara gelemeyen seçmenler cumartesi ya da pazar günleri kayıtlı oldukları muhtarlıklara giderek seçmen kağıtlarını alabilirler" diye konuştu.


0282 726 91 91
0282 747 65 10