Korkunç kazanın ardından vatandaşın yol isyanı!

Önceki gün Kapaklı-Saray yolu üzerinde meydana gelen ve 4 Suriyeli'nin can verdiği korkunç kaza ile birlikte gözler bu yola bir kez daha çevrildi. Uzun süreden beri yapımı bir türlü tamamlanamayan yolda bugÃ

Saray 7.10.2015 17:45:00 0
Korkunç kazanın ardından vatandaşın yol isyanı!

Son kazanın ardından iyice tepkiler yükselirken,  Adem Tuncer isimli vatandaş, “Burada hemen her gün kaza oluyor, insanlar ölüyor. Yetkililere buradan sesleniyoruz. Biran önce gerekli çalışmayı yapsınlar. Lütfen devlet olarak buraya sahip çıkalım” dedi.

PALAMUTDERE ÖLÜM KAVŞAĞI!

Aydın Gürbüz isimli vatandaş ise yol üzerindeki Palamutdere mevkiine dikkat çekerken, “Burası Palamutdere mevkii. Burada daha önce de çok ölümlü kazalar meydana geldi. En sonuncusu da dün akşam oldu. Aralarında çocuk da bulunan 4 insan hayatını kaybetti. Yetkililerin bir an evvel bu yolu tamamlamasını bekliyoruz.”diye konuştu.

BU YOLU PERİŞAN EDİP GİTTİLER

Bölge sakinlerinden Karadenizli Havva Abanos da “Oğlum bu yolu yapmıyorlar. Bu yolu perişan edip gittiler. Hafta geçmiyor kaza oluyor. İnsanlar ölüyor. Dünkü kaza içler acısıydı. Anlatılacak gibi değildi” ifadelerini kullandı.

4 CAN GİTTİ

Yolda hiçbir ikaz ya da uyarı levhasının bulunmadığın dile getiren Savaş Tuncel isimli vatandaş ise “Yıllardır bu sıkıntı bitmedi. Yetkililer buna bir önlem bulmalı. Yazık günah, dün akşam 4 tane can gitti” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10