Endurocular Başkan Akay'ı ziyaret ettiler

Red Bull Türkiye, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü ve Redbul'un Antalya'nın Kemer İlçesinde ortaklaşa düzenlediği Red Bull Sea to Sky yarışına Katılan Çerkezköylü motosiklet yarışçıl

Çerkezköy 8.10.2015 16:49:00 0
Endurocular Başkan Akay

Dünya ekstrem enduro motosiklet takviminin en önemli yarışlarından biri olan ve 2010 yılından beri Kemer’de düzenlenen Red Bull Sea to Sky’ın üç yarış gününün sonuncusu olan dağ yarışında Graham Jarvis muhteşem bir galibiyet elde etti ve geçen senenin ardında üst üste ikinci kez birincilik kürsüsünde yer almasını bildi. 30 ülkeden toplamda 400’e yakın yarışmacının katıldığı Red Bull Sea to Sky, sadece en iddialı sürücüleri değil, en yüksek uluslararası standartlarda ve Türkiye sahilinin güzel manzarasında yapılan bu olağanüstü yarışa katılmak isteyen giderek daha fazla sayıda iddialı amatörü de kendine çekti.

“BRONZ MADALYA İLE ÇERKEZKÖY’E DÖNDÜK”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Motosiklet Kulübü(ÇEMİK) Başkanı Mehmet Okuyan “ 2-4 Ekim tarihlerinde Kemer’de turnuvanın altıncısı düzenlendi. Jonny Walker, Graham Jarvis ve Andreas “Letti” Lettenbichler başta olmak üzere dünyanın en iyi Ekstrem Enduro yarışçıları ile yarıştık. Geleneksel hale gelen etkinlik, bu inanılmaz bir hızla büyüyen sporun meraklılarını bir araya topladı. Aksiyon üç gün boyunca nefes keserken, üç farklı yarış stiline uygun üç farklı yarışla sporcular gerçekten deniz seviyesinden gökyüzüne kadar çıktılar. 2 bin 365 metre yükseklikteki dağ yarışlarında yarışçılar büyük tehlikeler atlattılar. 21 kilometrelik bronz yarışlarında Ben, Aydın Kafalı ve Berk Selvili yarışları tamamlayarak bronz madalya ile Çerkezköy’e döndük. Gerçekten son dönemlerde yarıştığımız en zor ve en tehlikeli parkurlardan birisinde yarıştık ” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Çerkezköy’e bronz madalya ile dönen Mehmet Okuyan, Aydın Kafalı ve Berk Selvili’yi tebrik eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Anlattığınız gibi gerçekten çok zorlu bir yarışta yer almışsınız. Bu başarınızı diğer yarışlarda da sürdürmenizi temenni ediyorum” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10