Çerkezköylü öğretmen patlamada yaralandı

Bugün 12.00'da Ankara'da düzenlenmesi planlanan Barış Mitingi'de yaşanan bombalı patlamada Çerkezköy ve Kapaklı'dan iki öğretmenin de yaralandığı öğrenildi.

Çerkezköy 10.10.2015 15:56:00 0
Çerkezköylü öğretmen patlamada yaralandı

EĞİTİM-SEN İLE MİTİNGE GİTTİLER

 

Ankara’da gerçekleştirilen Barış Mitingi sırasında yaşanan patlamanın ardından son açıklamaya göre 86 hayatını kaybederken, 186 kişide yaralandı.  Patlamanın ardından Tekirdağ’dan bu mitinge katılım olduğu, katılım sağlayan gruplar arasından Eğitim-Sen üyelerinin de yaralandığı öğrenildi. Mitinge Eğitim-Sen ile birlikte katılanlar arasında Veliköy İlkokulu öğretmenlerinden Ayşegül Duman ve Karaağaç Ortaokulu öğretmenlerinden Gamze Dinigüzel’in de yaralılar arasında olduğu öğrenildi.

İKİ ÖĞRETMEN YARALANDI

 

Eğitim-Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamil Sarı, yaptığı açıklamada, Eğitim-Sen’e kayıtlı Çerkezköy’den Ayşegül Duman’ın patlamanın etkisiyle iki ayağında kırık olduğu ve ameliyat olacağını belirtti. Sarı, bir diğer öğretmen ise Kapaklı’nın Karaağaç Mahallesi’nden Gamze Dinigüzel’inde patlamada hafif yaralandığını belirtti. Eğitim Sen Tekirdağ Şubesi Başkanı Kamil Sarı, patlamanın 15-20 metre yakınlarında olduğunu belirtirken şu anda hastanede olduklarını ve yaralılara yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Şube Başkan Kamil Sarı, “Bu saldırıyı kınıyoruz. Bizler barış için toplanmıştık. Barışa karşı olanların yapmış oldukları bu katliam bizlerin barışa karşı olan fikirlerini değiştiremeyecek.”diye konuştu.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10