AK Parti ile alakası yok

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti İlçe Eski Başkanı Alaettin Demirbağ'ın büyük tepkilere neden olan sosyal medyadaki paylaşımı hakkında açıklamalarda bulundu.

Çerkezköy 12.10.2015 16:32:00 0
AK Parti ile alakası yok

Öğe, Demirbağ’ın yaptığı açıklamanın AK Parti ile alakası olmadığını belirterek, “Açıklama kendisini bağlar” dedi.

PAYLAŞIMI ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU
Ankara’da gerçekleştirilen Barış Mitingi sırasında yaşanan patlamaların ardından AK Parti Çerkezköy İlçe eski Başkanı Alaettin Demirbağ kendi sosyal medya hesabından “95 değil 1095 kişi ölseydi de o hamile eşinin ve 3 yaşındaki çocuğunun yanındaki polis ölmeseydi” şeklinde paylaşımda bulundu. Vatandaşların eleştiri yağmuruna tuttuğu Alaettin Demirbağ’a bir tepki de AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’den geldi.

 


VAHŞİLİKTEN BAŞKA BİR ŞEY DEĞİL
Konuyla ilgili Teşkilat Binası’nda bir basın açıklaması düzenleyen Abdullah Öğe, “Öncelikle bu korkunç saldırıda hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyor, yaralılarımıza da Allah’tan acil şifalar niyaz ediyorum” dedi. Benzer saldırıların daha önce de Diyarbakır ve Suruç’ta da yaşandığına dikkat çeken Öğe, “Hangi siyasi görüşten olursa olsun, insanların oy için bu şekilde katledilmesi kesinlikle vahşilikten başka bir şey değildir” dedi.
AÇIKLAMA KENDİSİNİ BAĞLAR
Ankara’daki patlama ile ilgili gerekli açıklamaların AK Parti Genel Merkez tarafından yapılacağını sözlerine ekleyen Abdullah Öğe, “Basın açıklamasını yapmamızın asıl nedeni, önceki dönem AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ’ın sosyal medyadan kanlı saldırı ile ilgili yaptığı paylaşımdır. Öncelikle şunun altını çizmeliyim ki yapılan bu açıklamanın partimizle uzaktan yakından ilgisi yoktur. Açıklama sadece ve sadece sahibini bağlar” diye konuştu.
DEMİRBAĞ’I TELEFONLA ARADIM
Demirbağ’ın sosyal medyadaki paylaşımını gördükten sonra akşam saat 20.53’te kendisini telefonla aradığını ifade eden Abdullah Öğe, “Kendisine sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamanın doğru olmadığını ve paylaşımı kaldırması gerektiğini söyledim. O da, yanlış anlaşıldığını belirterek paylaşımı kaldırdı. Şahsım olarak sosyal medya üzerinden bu tür açıklamalar yapılmasını doğru bulmuyorum. Eğer açıklama yapılması gereken bir konu varsa biz zaten basın aracılığı ile bu açıklamayı yapıyoruz” ifadelerini kullandı.
ACI HEPİMİZİN ACISIDIR
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yaşanan terör olayları ile ilgili tavrını net bir şekilde ortaya koyduğunu söyleyen Abdullah Öğe, “Başbakanımız yaşanan bu süreci birlik ve beraberlik içinde atlatacağımızı belirtti. Acı hepimizin acısıdır. Hayatını kaybedenler bizim vatandaşlarımızdır. Zaten ülke genelinde 3 günlük yas ilan edilmesi de Başbakanımızın bu konudaki düşüncelerinin göstergesidir” dedi.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10