O rögar yine patladı

Çerkezköy'de dün saat 15.00 sıralarında etkili olan sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. Hemen her şiddetli yağışta patlayan BSH Kavşağı'ndaki rögar, altyapının yetersiz olmasÄ

Çerkezköy 12.10.2015 18:05:00 0
O rögar yine patladı

Bölge halkının korkulu rüyası haline gelen şiddetli yağışlar, dün yine etkisini gösterdi. İlçenin birçok noktasında yollarda su birikintileri oluşurken, bazı noktalarda ise altyapının yetersiz olması nedeniyle rögarlar taştı. Hemen her şiddetli yağışta patlayan BSH Kavşağı’ndaki rögarın yine patlaması dikkatlerden kaçmadı.

BSH Kavşağı’ndaki rögar, dünkü yağışlara da dayanamadı ve yağmursuyu hattının yetersiz kalması sonucu bir kez daha patladı.
BAZILARI YAĞMURA HAZIRLIKSIZ YAKALANDI
Esnaf, dükkanı önünde oluşan su birikintisini çekpas ile temizlemeye çalışırken, yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise çareyi ya montlarını kafalarına geçirmekte ya da binaların saçakları altına sığınmakta buldu.

Meteoroloji Müdürlüğü’nün uyarılarını dikkate alan çoğu vatandaş ise yanlarında taşıdıkları şemsiye sayesinde aniden bastıran yağışlara hazırlıksız yakalanmadı ve ıslanmaktan kurtuldu.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10