Cami ve din görevlilerini yemekte ağırladı

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile Belediye Başkanı Vahap Akay tarafından Çerkezköy'de görev yapan din görevlilerine ve Kuran Kursu öğretmenlerine Gabralı Otel'de yemek verildi.

Çerkezköy 15.10.2015 16:41:00 0
Cami ve din görevlilerini yemekte ağırladı

Çerkezköy İlçe Müftüsü Yusuf Tuna ile birlikte İlçe Müftülüğü personeli, ilçede görev yapan imam hatipler, müezzinler ve Kuran Kursu öğretmenlerinin katıldığı yemekte konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladığını belirterek, “Din görevlileri olarak birlik ve beraberliğimizin sembollerinden biri olan camilerimizde hizmet veriyorsunuz. Özellikle son günlerde ülkemiz zor ve sıkıntılı bir dönemden geçiyor. İnşallah sizlerin ve bizlerin duaları ile bu zor dönemi atlatıp, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve birlik ve beraberliğimizin daim olmasını istiyorum” diye konuştu.

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile kendilerini misafir eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden İlçe Müftüsü Yusuf Tuna “ Çerkezköy Belediye Başkanımız bizlere güzel bir jest yaptı. Kendisine de çok teşekkür ediyoruz. İnşallah bu güzel davranış birlik ve beraberliğimizi sağlamada Tekirdağımızda ve ülkemizde güzel bir örnek olur, gelecek seneler de adet olur. Din görevlileri arkadaşlarım ve Kuran Kursu öğreticilerimiz adına Çerkezköy Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Yemeğin ardından Çerkezköy Belediye Başkanı din görevlileri ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak istek ve talepleri dinledi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10