Halkı medya ile yönetiyorlar

Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Murat Vakitçi, seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Çerkezköy Haber Gazetesini ziyaret etti.

Çerkezköy 18.10.2015 18:51:00 0
Halkı medya ile yönetiyorlar

SP Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon’un da hazır bulunduğu ziyarette Murat Vakitçi ve beraberindekiler gazeteci Şaban Kardeş tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şaban Kardeş, Saadet Partisi’ne ve Murat Vakitçi’ye 1 Kasım erken seçimlerinde başarılar diledi.

“MEDYA İLE YÖNETİYORLAR”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı Murat Vakitçi “ Basın bizim her zaman göz bebeğimiz oldu. Çünkü gerçeklerin halka en iyi şekilde anlatılması gibi önemli bir görev icra ediyorlar. Günümüzde bazı medya organları ise halkı yönlendirmeye çalışıyor. Bir önceki seçimde meydanlar şov alanı gibiydi. Fakat bu seçim öncesinde reklam dahi yapılmıyor. Çünkü medya organları aracılığıyla işlerini görüyorlar. Adeta halkı medya ile yönetiyorlar” diye konuştu.

 

“SESLERİNİ ÇIKARMAYA ÇEKİNİYORLAR”

Fas, Irak, Suriye ve Mısır gibi komşu ülkelerde her gün bombaların patladığını söyleyen Vakitçi, “Çünkü emperyalist güçler bu topraklardaki insanları önce borç batağına sokuyor. Daha sonra böl-parçala-yönet yöntemiyle kaos ortamı yaratıyorlar. Halkımız tüm bunların bilincindedir. Mevcut hükümete de gereken dersi vermek istiyor. Ama öyle bir borç batağına saplanmışlar ki seslerini çıkarmaya çekiniyorlar” dedi.

“BANKALAR HORTUMLUYOR”

Vakitçi “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan söylemlerinde “Faiz lobisiyle savaşıyorum” demiştir.

Peki bunun için ne yapıyor. Bankalar geçtiğimiz yıl 22 milyar dolar kar etmiş. Bankalar yasal tefecilerdir. Bunlar, halkı bankaların kucağına ittiler. Halk bunlara kerhen destek verdi. Ben de halka diyorum ki bu acı reçeteyi içme, Saadet’in reçetesini iç. Erbakan Hocamız döneminde bu reçete 11 ay kullanıldı ve ülke refaha kavuştu. Sonrasında gelenler bu reçeteyi kullanmayı bıraktı. Bugün memleketin parası bankalarca hortumlanıyor” diye konuştu.

“İSLAM’A SARILDIK”

Halkın koalisyon hükümet kurulmasına büyük tepki gösterdiğini kaydeden Vakitçi “ Biz biliyoruz ki bunlar koalisyon kurmamak üzere görüşmelerde bulundu. Biz kurduğumuz tüm koalisyonlarda ve seçim ittifaklarında en uç noktaları birleştirmeyi başardık. Peki onlar neden birleştiremedi? Çünkü onlar mücahit olarak çıktıkları yolda müteahhit oldular. Biz ise bu yola kefen giyip çıktık. İslamsız saadet olmaz. Marifet İslam’dadır. Biz ne zaman ki İslam’a sarıldık, o zaman dünyaya hükmettik. Zekat verecek insan bulamıyorduk. Sen, faize dünya gerçeği diyerek bu insanlara nasıl bir gelecek vaat ediyorsun?” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10