Aygun " CHP olarak taşeronu bitireceğiz"

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, Çerkezköy'de seçim çalışmalarını sürdürdü.

Çerkezköy 18.10.2015 19:01:00 0
Aygun

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy’e geldi. Çerkezköy’de gerçekleştirilen Çerez Dünyası ve Simetri Turizm işletmelerinin açılış törenine katıldı. Kızılpınar Mahallesi Medine Cami açılışına da katılan CHP Milletvekili Tekirdağ Adayı Aygun, Hazırpınar Ortaöğretim Özel Öğrenci Yurdu kermesine de katıldı. Açılış ve kermes programlarında yer alan CHP Milletvekili Adayı Aygun, açılışların ardından Çerkezköy Fatih Mahallesinde esnaf ziyaretlerini yaptı. CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı İlhami Özcan Aygun’u, gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP Çerkezköy İlçe Yöneticileri ve partililer yalnız bırakmadı.

“TAŞERONU BİTİRECEĞİZ”

Esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Aygun “ İş yatağı olan Çerkezköy’de vatandaşlarımız işten çıkarılıyor. Toplu çıkış tazminatlarını alamıyorlar ve bu yüzden de mağduriyet yaşıyorlar. Parti olarak taşeronu bitireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi 7 Haziran seçimlerinden sonra hükümet kurulması adına elinden gelen gayreti gösterdi. Seçime kısa bir süre kaldı. 15 gün sonra sandık başına gideceğiz. Bizim verdiğimiz asgari ücret vaadini çok bularak kaynak nerede diyenler şimdi kaynağı bulmuşlar. 13 yıl sonra Türk toplumunu hatırlayan bir hükümet var” diye konuştu.

“EN BÜYÜK ÇABAYI BİZ GÖSTERDİK”

Ankara’da yaşanan terör olaylarına da değinen Aygun “  Geçen hafta yaşanan olayda 100 vatandaşımız bombalı saldırıda hayatını kaybetti. Şehit haberleri gelmeye devam ediyor. Hükümet kurulması için en büyük çabayı biz gösterdik. Hiç sevmesek de AKP ile masaya oturduk. Başbakanlığı bile onlara verdik. Ama yine de masadan kalktılar. Koalisyon kurmayacaksalar gereğini siz yapın” dedi.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10