Candan Yüceer iftar programına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve aynı zamanda Tekirdağ 2.Sıra milletvekili adayı Dr.Candan Yüceer önceki akşam Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde bulunan Tekirdağ Amasyalılar Derneğinin muharrem ayÄ?

Çerkezköy 19.10.2015 18:44:00 0
Candan Yüceer iftar programına katıldı

Önceki akşam düzenlenen iftar programına CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk ile ilçe yönetimi de katıldı. Programda konuşma gerçekleştiren  Tekirdağ Amasyalılar Kültür Sosyal Yardımlaşma ve  Dayanışma  Derneği Başkanı Ali Çelik , bu yıl dernek olarak Muharrem ayı nedeniyle iftar programının ikincisini düzenlediklerini belirterek, “Bu akşam derneğimizin düzenlediği iftar programında bizlerle birlikte olan Tekirdağ Milletvekilimiz Candan Yüceer ve CHP İlçe Başkanımız Birol Öztürk ve ilçe yönetimine teşekkür ediyoruz.  Amasyalılar Kültür Sosyal yardımlaşma ve dayanışma Derneği olarak Muharrem ayı dolayısıyla bu yıl ikinci iftar programı düzenlemiş bulunmaktayız. Katılımın yoğun olması bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

“ALEVİLERİ AYRIŞTIRDILAR”

Programda konuşma gerçekleştiren CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Dr.Candan Yüceer “ Muharrem ayı dolayısıyla düzenlemiş olduğunuz bu iftar programında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Biliyorsunuz ülkemiz çok kötü günler geçiriyor. Bu güne kadar yönetimde olanlar insanlarımızı alevi Sünni diyerek ayrıştırdılar ve alevi yurttaşlarımız hep görülmezden gelindi. Alevi vatandaşlarımız bu kutsal Muharrem ayında tuttukları oruç görülmezden geliniyor. Bu ülkenin önce insan diyen insanlara sizin ihtiyacı var. Bu ülkenin temel taşlarından olan sizlerin  her zaman olduğu gibi bu günde Cumhuriyetimize, Atatürk ilke ve inkılaplarına, geleceğimize  birlik ve beraberliğimize sahip çıkacağınıza yürekten inanıyor,hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından kalabalık grup hep birlikte iftarını açtı.

Haber/Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10