"Bundan utanıyor yada işine öyle geliyor"

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, iki dönemdir Tekirdağ'da yerel seçimlerin CHP'nin üstünlüğü ile sonuçlanmasını iktidarın hazmedemeyerek Tekirdağ'ı cezalandırdıÄ

Çerkezköy 19.10.2015 18:50:00 0

AK Partili Akçay, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:  “AK Parti hükümetleri 13 yıllık dönemde Tekirdağ’da eğitime 533 milyon, sağlığa 260 milyon, gençlik ve spora 185 milyon, ulaştırma ve haberleşmeye 1,8 milyar, aile ve sosyal hizmetlere 467 milyon, orman ve sulama işlerine 326 milyon, çevre ve şehirleşmeye 74 milyon, toplu konut ve sosyal donatılara 366 milyon, köylere 44 milyon, sanayi ve teknolojiye 561 milyon, adalet projelerine 270 milyon lira harcadı. CHP’li adayların matematikleri iyiyse bunları toplasınlar. Dahası da var. Onlara da bizim kitapçıklardan ve hükümetin herkese ilan ettiği bilgilerden ulaşabilirler. Eksikler olabilir ama Cumhuriyet tarihinin en çok yatırım ve hizmet yapılan dönemini yaşadık. Bunun için AK Parti hükümetlerine teşekkür ediyoruz.”

 

“BAŞARISIZLIĞI GİZLEMEYİN”

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay CHP’li vekiller ve adayların bu tür açıklamalarla CHP’li belediyelerin kusurlarını örtmeye çalıştıklarını ifade ederek “ Evet, halkımız yerel yönetimlerde CHP’ye ye oy verdi. Halkın seçimine saygımız var. Demokrasilerde halk ne derse o olur. Halk bu oyları hizmet için verdi. CHP’li belediye hizmet değil laf üretiyor. Millete küfür eden sanatçılara sahip çıkarak solculuk yaptığını zannediyor. CHP’li belediye hizmet yapmıyor, laf ve mazeret üretiyor. Hükümetin icraatlarını kendi icraatıymış gibi anlatmaya çalışıyor. Bu çerçevede Tekirdağ ili sınırları içinde eski adıyla köylerimizin yeni adıyla mahallelerimizin yollarının durumu içler acısı haldedir. Belediyenin yetki alanındaki söz konusu yolların bakım ve onarımı ile bu yolların temizliği Büyükşehir’in sorumluluğundadır. Ancak vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bu konuyla ilgili eleştirilerine CHP’liler kara propaganda yöntemi uygulayarak yolları hükümet yapmamış gibi gösterme çabası içindelerdir. İsteğimiz ve arzumuz CHP’li yetkililerin alışılagelmiş kolay siyaset oyunundan vazgeçip halkı yanlış bilgilendirmekten ziyade icraata geçip mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermeleridir.CHP’li Özcan Aygun ‘Tekirdağ cezalandırılıyor’ derken cezalandıranın CHP’li belediye olduğunu söyleyemiyor, bundan ya utanıyor ya da işine öyle geliyor”dedi. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10