Ordulular'da yeni başkan Coşkun oldu

Çerkezköy Ordulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nin önceki gün yapılan olağan kongresine Beytullah Coşkun'un tek listesi ile gidildi.

Tekirdağ 19.10.2015 18:54:00 0
Ordulular

Pazar günü saat 12.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilen kongrede aday olmayan eski Başkan Rahmi Uzun seçim öncesi konuşma gerçekleştirdi. Görevde bulundukları üç yıllık süre zarfında derneğin daha iyi yerlere gelmesi için yönetim kurulu üyeleri ile özverili bir şekilde çalıştıklarını kaydeden Uzun “ Derneği beş kişi ile birlikte kurarak bu günlere getirdik. Bu nedenle yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarıma özverili çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Ayrıca görevimiz süresince yönetimimize destek olan ve derneğimize katkı sağlayan herkese de ayrıca teşekkür ediyorum.

“SİYASET BULAŞTIRMADIK”

Görev süreleri içinde derneğe hiçbir zaman siyaset bulaştırmadıklarını kaydeden Uzun “ 3 seçim geçirdik ve tüm siyasi partilere de eşit mesafede olduk. Tam bir tarafsızlık ilkesi içerisinde derneğimizi siyasetin hep dışında tuttuk. Bizden sonrada görev alacak arkadaşlarımızın aynı şekilde davranacağına inanıyor ve seçilecek olan arkadaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarında olacağıma söz veriyorum. Başarılı çalışmalarda yapacaklarına canı gönülden inanıyorum. Kongremizin camiamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

MİKAİL ÜNLÜ YAPTI

Rahmi Uzun’un konuşmasının ardından kongrede divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Mikail Ünlü, katip üyeliklerine Hasan Aksel ve Adem Kır getirildi.İstiklal Marşının okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Okunan faaliyet raporu ve gelir gider bütçesi oy birliğiyle kabul edildi. Kongrenin bundan böyle 3 yıl yerine 2 yılda bir yapılması da karara bağlandı.  9 kişilik yönetim kurulu üyeliğinin de 11’e yükseltilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi. Seçimin açık oy ile yapılması kabul edildi.

YENİ BAŞKAN BEYTULLAH COŞKUN

Kongreye katılan toplam 90 üyenin tamamının oylarını alan Beytullah Coşkun ve listesi seçimleri kazandı. Yapılan seçim sonunda  bir teşekkür konuşması yapan Coşkun, derneği daha iyi yerlere getirmek birlik ve beraberliği daha üst noktalara taşımak için yönetim olarak büyük çaba harcayacaklarını söyledi. Coşkun “ Öncelikle bu güne kadar derneğimizde görev alan başkan ve yönetim kurulu üyelerine çalışmaları nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu onurlu görevi daha iyi yerlere taşımak için çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizleri bu göreve layık gören dernek üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede derneğimiz siyasi oluşumların dışında olacaktır. Bu gün Çerkezköy Ordulular derneği olarak bir çok iş adamları derneklerinden daha iyi konumdayız. Bir kez daha söylüyorum derneğimizi çok daha iyi yerlere getireceğiz. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Eski yönetimlerimize yapmış oldukları hizmetleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Beytullah Coşkun’un başkanlığındaki yeni yönetim Kurulunda Ahmet Orkun Yeşilyurt,Soner Öztürk,Ömer Güner, Kadir Koyun,Abdullah Ocak, Aşkın Esen,Sefa Aydoğan,Nuran Yeşil,Erkan Erarslan ve Ali Osman Kurul yer alırken, Denetleme kuruluna ise Ahmet Sarıkoca,Mustafa Çamyar ve Tahsin Güven seçildi.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10