Kahve Diyarı kilometreyi sıfırladı!

Çerkezköy'de yaklaşık beş yıldan bu yana Fatih Koyuncu'nun işletmeciliğinde Gazi Osman Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi Optimed Hastanesi karşısında hizmet veren Kahve Diyarı el değiştirdi.

Çerkezköy 20.10.2015 18:43:00 0
Kahve Diyarı kilometreyi sıfırladı!

Yeni işletmecileri Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nden emekli polis memuru Özcan Ballı ile Ali Yüksel oldu. Kahve Diyarı’nın yeni işletmecileri Özcan Ballı ve Ali Yüksel işyerinde yaptıkları yeni düzenleme sonrasında dün saat 16.00’da açılış yaptı.

Açılışa Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Emniyet Amiri Ekrem Çiçek, Gazi Polis Karakol Amiri Başkomiser  Şakir  Oda, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, İrmet Hospital Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Çerkezköy Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, Kahve Diyarı’nın eski işletmecisi Fatih Koyuncu, çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Kahve Diyarı’nın yeni işletmecilerinden Ali Yüksel, “Bu gün işyerimizin açılışına katılarak birlerin yanında olan ve bizleri katılımlarıyla onurlandıran başta İlçe Emniyet Müdürümüz Murat Ogan olmak üzere Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öge ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyoruz.”dedi. Konuşmaların ardından Emniyet Müdürü Ogan ve Ak Parti İlçe Başkanı Öge ile işletme sahipleri açılış kurdelasını kesti. Açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10