Tek sporcu ile katılıp turnuvanın şampiyonu oldu

Kapaklı'da Değirmenci Spor Kulübü Türkiye Muay Thai Şampiyonası'ndan şampiyonlukla döndü. Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, bu yıl Türkiye Muay Thai Şampiyonasıâ€

Kapaklı 21.10.2015 16:26:00 0
Tek sporcu ile katılıp turnuvanın şampiyonu oldu

Kapaklı Değirmenci Spor Kulübü Antrenörü Arif Değirmenci, Minikler Yıldızlar Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nın bu yıl Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından Muğla’ya bağlı Marmaris ilçesinde düzenlenen şampiyonayla ilgili konuştu. Değirmenci, “Bu şampiyonaya yeterli desteği bulamadığımız için Kapaklı’yı temsilen Değirmenci Spor Kulübü olarak yalnızca bir sporcuyla katılabildik.”diye konuştu.

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NA KATILACAK

Sporcularının bu başarı sonrası Antalya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası’na katılacağını hatırlatan Arif Değirmenci, “Minikler Yıldızlar Muay Thai Türkiye Şampiyonası’nda 51 kiloda sporcumuz Deniz Mutlucan Türkiye şampiyonu olup ülkemizi 14 Aralık’ta Antalya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Sporcumla gurur duyuyorum. Gerek Değirmenci Spor Kulübü gerekse Kapaklı’yı en iyi şekilde temsil etti ve rakiplerini tek tek mağlup ederek zafere ulaştı” diye konuştu.

6 SPORCU İLE KATILMAYI PLANLIYORDUK

Marmaris’te düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası’na 6 sporcu ile katılmayı planladıklarını kaydeden Antrenör Arif Değirmenci, “Maddi imkansızlıklardan turnuvaya dolayı 5 minik ve yıldız sporcumu götüremedim. İnanıyorum ki eğer onlar da turnuvaya katılabilseydi, turnuvada başka dereceler de elde edebilirdik.”diye yakındı.

Haber / Ragip KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10