Bu seçim baraj yok!

Saadet Partisi Tekirdağ Milletvekii Adayı Murat Vakitçi Muratlı ilçesindeydi. Halkın ilgisiyle karşılaşan Vakitçi "Kaybedecek zamanımız yok. Acilen kardeş olmamız lazımdır."dedi. Vakitçi, son

Tekirdağ 22.10.2015 14:35:00 0
Bu seçim baraj yok!

Pazaryeri, esnaf ve kahve ziyaretleri gerçekleştiren Vakitçi, “Meydan siyasetinin, göz boyamanın, kutuplaştırmanın kimseye fayda sağlamadığı ortadadır.” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin yaklaşık üç yıldır seçim atmosferi yaşadığını söyleyen Vakitçi şunları kaydetti: “Yerel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimleriyle 2014 yılını, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleriyle de 2015 yılını kaybettik. Çünkü hiçbir stratejik karar almadan (on) üç yıl geçti ve kendilerinden çözüm beklenenler bayrak mitinglerinin arkasına sığınmaya çalıştı.Görülüyor ki; ülkemizin yeni bir hikâyeye ihtiyacı var! 2002'de Meclis'te 2 parti, 2007'de 3 parti, 2015'de 4 parti olmasına rağmen sonuç değişmemiştir. Çünkü Meclis'e akl-ı selim lazımdır. ‘İstikrar sürsün’ diyenlerin, 13 yıllık yanlışlarını düzeltmek için 4 yıl daha istemesi anlamsızdır. Bu yanlış gidişi engelleyemeyen Meclis'teki muhalefete kulak kabartmak anlamsızdır. Çünkü denenmiş olan denenmez.”

BU SEÇİM BARAJ YOK

Vakitçi sözlerini şöyle tamamladı: “Türkiye çözüm bekliyor. Birbirlerini, yolsuzlukla, solculukla, etnik milliyetçilikle değerlendirip, övmekten-yermekten öte siyaset yapamayanlar çözüm üretemezler. Ekonomik sıkıntıların arttığı, insanımızın taleplerinin karşılanmadığı, güvenlik ve yönetim acziyetinin belirginleştiği bir ortamda 1 Kasım seçimleri yüreğinin sesini dinleyerek yeni bir seçim yapmak için bir fırsattır. Yüreği Türkiye için atan kadrolarla acilen ekonomik model olarak, tüketim ekonomisinden üretim ekonomisine geçilmelidir. Reçete ortadadır: Ülkemizin geleceğine sahip çıkmak, yapacağımız tercihe bağlıdır. Üstelik bu seçimde baraj yok! O halde, yeni bir tercihle yeni bir Meclis'e kapı aç!”

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10