Öğrencilerin demokrasi sınavı

Çerkezköy Kültür Temel Lisesi'nde öğrenciler demokrasi sınavından geçecek. Bu gün 12.45 -13.30 saatleri arası okulun birinci katındaki salonda Kültürlü Öğrenciler Meclisi BaşkanlığÄ?

Çerkezköy 23.10.2015 16:54:00 0
Öğrencilerin demokrasi sınavı

Kültürlü Öğrenci meclisi başkanlığı seçimine okulda eğitim öğretim gören yaklaşık 150 öğrencinin tamamının katılacağını belirten Kültür Temel Lisesi Müdür  Yardımcısı Ömer Güvensoy Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı için 11. TM öğrencisi Gülden Duran ile 10. Sınıf öğrencisi Okan Hasan’ın yarışacağını kaydetti. Müdür Yardımcısı Güvensoy Kültürlü Öğrenciler Meclisi seçiminin Rehber Öğretmen Sebil Has nezaretinde yapılacağını ve ayrıca seçimde İletişim Medya Sorumlu Başkanı içinde Zühal Beceren’in tek aday olduğunu kaydetti.

ADAYLAR İDDİALI

Kültür Temel Lisesi’nde yapılacak olan Kültürlü Öğrenciler Meclisi Başkanlığı seçiminde başkanlık için aday olan Gülden Duran ve Okan Hasan yaptıkları açıklamada her ikisi de iddialı olduklarını gösterdi. Duran ve Hasan seçimi kazanmak için yoğun bir kulis faaliyeti içinde olduklarını belirtirken, bazı vaatlerde de bulunuyorlar. Her iki rakipte öncelikle seçimin centilmenlik ve dostluk içerisinde geçmesini önemsiyor.

Haber/Sibel BAL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10